DOLIU în sportul românesc! A murit Alexe Bardan, unul dintre oamenii importanți ai tenisului românesc

209
DOLIU în sportul românesc! A murit Alexe Bardan, unul dintre oamenii importanți ai tenisului românesc - alexe-1530345520.jpg

Articole recomandate

Alexe Bardan, unul dintre oamenii care și-au pus amprenta decisiv asupra tenisului românesc, a murit ieri după-amieză, la vârsta de 81 de ani. Bardan va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu Militar. Ceremonia este programată la ora 11:00.


Fost vicepreședinte al Federației Române de Tenis, Bardan a condus din umbră FRT în diverse perioade, fiind, pe rând, apropiat al lui Dumitru Hărădău și al Ruxandrei Dragomir. "Alexe Bardan, fost jucător și antrenor federal de tenis, fost component, dar și căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, precum și fost vicepreședinte al FRT, a decedat la vârsta de 81 de ani. Federația Română de Tenis transmite sincere condoleanțe și este alături de familia îndoliată", scrie siteul Federației Române de Tenis.


Bardan a jucat în echipa României de Cupa Davis în anul 1963, a fost antrenor și a pus umărul la realizarea unor circuite de tenis pentru juniorii români. Bucureșteanul a fost căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis și a atras atenția opiniei publice, în urmă cu 10 ani, când  i-a acuzat pe Ilie Năstase și Ion Țiriac că nu au dat nimic înapoi tenisului românesc după ce s-au retras din activitate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.08 secunde