Doliu în voleiul românesc. A murit Doru Ghimeş, fost jucător la CVM Tomis Constanţa

2387
Doliu în voleiul românesc. A murit Doru Ghimeş, fost jucător la CVM Tomis Constanţa - 1-1663918841.jpg
Este doliu în voleiul românesc, după ce fostul jucător Doru Ghimeş a încetat din viaţă, la numai 39 de ani, informează Federaţia Română de Volei.

Doru Ghimeş a fost component al echipelor Arcada Galaţi, Dinamo, Ştiinţa Bacău, U Cluj, CSM Câmpia Turzii, CVM Tomis Constanţa sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în vară, pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naţionale a României.

Originar din Constanţa, Doru Ghimeş a fost unul dintre cei mai compleţi voleibalişti ai generaţiei sale, îmbinând perfect prestaţiile excepţionale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul naţional, dar a câştigat şi multe alte turnee interne sau internaţionale.

„Doru Ghimeş nu a fost doar un sportiv exemplar, ci şi un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap şi cărora le dedica tot timpul liber.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Volei.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.417 secunde