Dorin Goian a încetat colaborarea cu Glasgow Rangers

81
Dorin Goian a încetat colaborarea cu Glasgow Rangers - doringoian-1372509800.jpg

Articole recomandate

Clubul Glasgow Rangers a anunțat, astăzi, pe site-ul oficial, că fundașii Dorin Goian și Carlos Bocanegra părăsesc gruparea scoțiană, cu un an înainte de expirarea contractelor pe care le aveau, transmite Mediafax.ro.

"Rangers confirmă plecarea fundașilor Carlos Bocanegra și Dorin Goian, după ce contractele ambilor au fost reziliate, de comun acord, ieri (n.r. - vineri). Cei doi jucători au fost împrumutați la Racing Santander, respectiv Spezia, în sezonul trecut, pentru a se economisi banii care ar fi reprezentat salariile lor mari. După discuții ce au avut loc în ultimele zile, ambii jucători sunt acum liberi să își continue carierele în altă parte, ei încheindu-și contractele în Glasgow cu un an mai devreme", notează sursa citată.

Rangers.co.uk menționează că Goian ar vrea să revină în Marea Britanie: "Goian se pare că ar vrea să revină în UK și își caută echipă în Anglia".

Dorin Goian era legitimat la Glasgow Rangers din 2011, iar în sezonul 2012/2013 a evoluat la echipa italiană Spezia, dub formă de împrumut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde