Două etape de suspendare pentru arbitrele "circului" de la Zalău

202
2

Articole de la același autor

Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federației Române de Handbal a decis să oprească de la delegări, pe o perioadă de două etape, brigada formată din Georgiana Doană și Ana Maria Gociu (București), care a oficiat la partida dintre HC Zalău și CSU Neptun Constanța, disputată sâmbătă, 28 septembrie, în etapa a patra a Ligii Naționale de handbal feminin, și încheiată cu victoria gazdelor, scor 25-23.

După jocul respectiv, antrenorul echipei constănțene, Ion Crăciun, a lansat acuze dure la adresa arbitrelor, care ar fi favorizat pe HC Zalău și ar fi închis ochii la "circul" făcut de antrenorul formației gazdă, Gheorghe Tadici. Conducerea CSU Neptun a depus memoriu la FRH, însă comisia a decis ca pedeapsa să fie minimă: două etape, începând cu data de 2 octombrie. 

Comentează știrea

Farul For Ever
3 octombrie 2013
Din pacate...

suspendarea celor doua maimute nu ne incalzeste cu nimic - jigodia de Tadici si-a atins scopul, iar punctele au ramas la Zalau si nu la noi, cum ar fi fost corect...aceeasi mafie ca si la fotbal - arbitri iti fura meciul, li se da o suspendare de ochii lumii si tu ramai furat - niste nemernici !

rex
3 octombrie 2013
Fyrt made Tadici!

Ai dreptate, dar si cei de la masa oficiala trebuiesc sanctionati: din imaginile transmise de tv s-a vazut clar ca erau debusolati de reactiile tipice ale lui Tadici! Este frustant sa fii furat ca la usa cortului si sa costati ca arbitrele au fost oprite 2 etape!

Răspuns la: Din pacate...
Adăugat de : Farul For Ever, 3 octombrie 2013
suspendarea celor doua maimute nu ne incalzeste cu nimic - jigodia de Tadici si-a atins scopul, iar punctele au ramas la Zalau si nu la noi, cum ar...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Sport : CSU Neptun înfruntă revelația campionatului
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Sport : HCM Constanța primește vizita HC Odorhei
Pagina a fost generata in 0.3866 secunde