Drept la țintă, cu arcașii de la CS Aikido Eforie

1099
Drept la țintă, cu arcașii de la CS Aikido Eforie - tir-1331760165.jpg
Arcașii de la CS Aikido Eforie au participat la ediția 2012 a Campionatului Național Indoor de Arc Tradițional, competiție organizată, zilele trecute, la București, de Federația Română de Tir cu Arcul.
Echipa constănțeană a avut următoarea componență: Bogdan Arapalea, Dan Teodorov, Emil Enache, Radu Enache, Cristina Popescu, Marius Ioan Voina, Larisa Banciu, Laurențiu Banciu, Tibi Potârniche și Maria Cristina Covacef, rezultatele fiind foarte bune - câștigarea a trei medalii.
La categoria Arc Tradițional Modern se-nioare, Larisa Banciu și-a adjudecat medalia de bronz, la secțiunea Replică Istorică echipe (Tibi Potârniche, Laurențiu Banciu, Maria Cristina Covacef), CS Aikido Eforie a obținut argintul, iar la categoria Replică Istorică senioare, Maria Cristina Covacef, campioană națională în 2011 atât la CN Indoor, cât și la CN Outdoor, a cucerit medalia de aur.
Și ceilalți membri ai echipei constănțene au avut prestații onorabile.
La numai 12 ani, Radu Enache, singurul junior participant la această competiție, s-a luptat cot la cot cu seniorii și a ajuns până în optimi, unde a fost eliminat de campionul național, o performanță demnă de notat, mai ales că este prima lui participare.
Marius Voina a urcat în sferturile de finală, unde a fost eliminat tot de campionul național și a reușit astfel cea mai bună clasare a clubului din Eforie la categoria arc tradițional modern seniori de până acum.
"Dan Teodorov, Bogdan Arapalea, Emil Enache și Cristi Popescu, la prima lor participare, au avut de asemenea rezultate remarcabile, cu siguranță data viitoare se vor clasa mult mai sus", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Aikido Eforie, Ion State.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3288 secunde