Dublul Tecău / Hănescu, în optimile turneului de tenis de la Valencia

507
Tenismanul constănțean Horia Tecău participă, săptămâna aceasta, la turneul de la Valencia (Spania), competiție inclusă în circuitul ATP World Tour 500, în care organizatorii oferă premii în valoare totală de două milioane de euro.
Tecău evoluează doar în proba de dublu, în care îl are drept coechipier pe Victor Hănescu. În meciul din optimi, românii au o misiune infernală, urmând a-i înfrunta pe polonezii Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski, principalii favoriți la câștigarea trofeului.
Pentru prezența pe tabloul principal, Tecău și Hănescu au asigurați 6.470 de euro, o eventuală calificare în sferturi urmând a fi răsplătită cu 11.700 de euro și 90 de puncte ATP. Finala Valencia Open se va desfășura duminică, 8 noiembrie, pe suprafață rapidă.
În proba de simplu, România va fi reprezentată numai de Hănescu, el urmând să debuteze în com-pania sârbului Janko Tipsarevic.
v v v
Grație sfertului de finală jucat la Sankt Petersburg, Victor Hănescu ocupă, săptămâna aceasta, locul 36 în clasamentul celor mai buni tenismeni ai lumii, cu un loc mai sus față de topul precedent, dominat de elvețianul Roger Federer.
În ierarhia de dublu, Horia Tecău a urcat două locuri, până pe 51, constănțeanul fiind singurul român din prima sută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde