Dueluri grele între constănțeni și bulgari la Cupa 1 Decembrie la șah

521
3

Articole de la același autor

Timp de două zile, la Mamaia, s-au reunit cei mai buni șahiști din județ, pentru a concura la ediția a 19-a a Cupei 1 Decembrie la șah.
Competiția, deja devenită tradiție la malul mării, este organizată de Clubul Sportiv Cleopatra, în parteneriat cu Asociația Județeană de Șah Constanța. În cursa pentru medalii s-au înscris și câțiva jucă-tori din Bulgaria. În total, la competiție au participat nu mai puțin de 100 de jucători.


Arbitrajul a fost asigurat de Claudiu Iordache, președintele Asociației Județene de Șah, și de Andrei Furcă. 


Concursul a fost structurat pe două secțiuni, pentru copii sub 12 ani (48 participanți) și un turneu open (52 participanți). Competiția a însemnat și o bună verificare a șahiștilor constănțeni, care s-au confruntat cu câțiva adversari foarte buni din Bulgaria. 


La festivitatea de premiere, gazda și sponsorul competiției, Vasile Chirondojan, a evidențiat faptul că această competiție a ajuns la a 19-a ediție, ceea ce confirmă că organizarea acesteia nu a fost un impuls de moment, ci un lucru serios, care a necesitat muncă, implicare, seriozitate și dăruire în folosul tuturor celor care iubesc șahul.


Iată rezultatele: Turneul Open: clasament general: 1. Minko Shishkov (Bulgaria); 2. Alexandru Kutnik (Sissa Constanța); 3. Yordanov Lachezan (Bulgaria); Juniori: 1. Andreea Panainte (Palatul Copiilor Constanța); 2. Momchil Petkov (Bulgaria); 3. Andrei-Leonardo Proca (Palatul Copiilor Constanța); U14: 1. David Bonciu (Palatul Copiilor Constanța); Fete: 1. Maria Anghel (Palatul Copiilor Constanța); Veterani (peste 60 ani): 1.Constantin Vasile (Sissa); 2.Gheorghe Țintă (Axiopolis Cernavodă); 3.Plamen Ribarov (Bulgaria). 


Concursul de copii până în 12 ani: cla-sament general: 1. Ivailo Genov (Bulgaria), 2. Victor Iliev (Bulgaria), 3. Alexandru Dincă (Noua Generație Mangalia) U6: 1.Eduard-Andrei Focșa (Palatul Copiilor Constanța); U8: 1.Radu-Ionuț Cârâc (Fianchetto Constanța); U10: 1.Mihai-Marian Cojocaru (Victoria Techirghiol) Fete: 1.Oana Maria Cojocaru (Victoria Techirghiol), 2. Karla Claudia Bureta (Victoria Techirghiol),3. Daria Alexia Trandaf (Noua Generație Mangalia). 


Comentează știrea

Dexter
2 decembrie 2015
sah

Fery se pozează cu homosexuali !

Karpov
3 decembrie 2015
sah

Fery joacă pasiv.

Un maestru
3 decembrie 2015
pat

Fery vrei să fi fetița mea?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 0.4355 secunde