E oficial: România - Argentina și inaugurarea Național Arena au fost anulate

539
E oficial: România - Argentina și inaugurarea Național Arena au fost anulate - stadion-1312020874.jpg
Dacă vineri seară, după ce președintele FIFA, Sepp Blatter, își anunțase prezența la amicalul România - Argentina, din 10 august, care ar fi marcat inaugurarea Național Arena, unii mai sperau că Messi&co. ar mai putea veni la București, visele le-au fost spulberate de anunțul oficial al anulării evenimentului. De asemenea, după toate zvonurile privind încercările de găsire a unui alt adversar, FRF a anunțat că a renunțat la aceste demersuri.

La cinci zile după ce Federația Argentiniană de Fotbal a anunțat anularea amicalului cu România, FRF a primit o scrisoare oficială în care este informată de acest lucru. Asta după ce în ultima săptămână a lansat un tricou special pentru evenimentul din 10 august, a oferit bilete la mci prin tragere la sorți, a anunțat lotul convocat de Victor Pițurcă și a primit vestea prezenței lui Sepp Blatter, șeful FIFA, la inaugurarea Național Arena.

FRF a anunțat cu indignare pe site-ul oficial faptul că a primit o scrisoare oficială din partea forului omolog din Argentina, prin care a fost anunțată de anularea deplasării naționalei albiceleste la București.

"Federația Română de Fotbal își manifestă indignarea față de această hotărâre unilaterală și abuzivă, care reprezintă, pe lângă lipsă de respect față de suporterii români și față de FRF, o încălcare flagrantă a contractului. Astfel, din păcate, nemaiavând adversar, anunțăm anularea acestui meci de gală. Este de la sine înțeles că, luând act de o practică jenantă, nedemnă și inadmisibilă la un asemenea nivel, FRF se va adresa FIFA și/sau, dacă va fi cazul, organismelor sportive competente internaționale, solicitând AFA substanțiale daune materiale și morale", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF, informează Realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6003 secunde