E oficial! Supercupa are loc, miercuri seară, la Constanța

218
E oficial! Supercupa  are loc, miercuri seară, la Constanța - eoficialsupercupa-1436203894.jpg

Articole de la același autor

Stadionul "Farul" a primit, ieri, avizul pentru organizarea Su-percupei României la fotbal, care se va disputa mâine seară, de la ora 21.00, între Steaua București și ASA Târgu Mureș.

Deși Federația Română de Fotbal anunțase de ceva timp faptul că stadionul "Farul" va fi gazda competiției, emoții au existat până în ultima secundă, deoarece Comisia de Omologare nu și-a dat acordul până când nu s-a rezolvat problema scaunelor lipsă.

"Stadionul «Farul» poate găzdui un asemenea meci. Oficial a fost anunțat acum câteva zile, dar astăzi (n.r. - ieri), s-a întrunit Comisia de Omologare și s-a luat decizia în urma inspecției făcute de către membrii comisiei; conform legii, s-a luat decizia că se poate juca. Stadionul îndeplinește condițiile. Aveam variantă de rezervă pentru a disputa acest joc pe o altă arenă, dar, întrucât toți factorii implicați și-au dat concursul și au depus eforturi mari, nu am avut nicio emoție în ceea ce privește finalizarea acestor lucrări", a declarat Sorin Cojocaru, reprezentat FRF.

Astăzi, vor avea loc antre-namentele oficiale ale echipelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9866 secunde