Echipa de futsal de la "Ovidius", campioană mondială universitară

619
Echipa de fotbal în sală a Universității "Ovidius" din Con-stanța a devenit campioană mondială! Întrecerea s-a desfășurat în Italia, la Milano, constănțenii dispunând în finală de universitatea din Iran, campioana de anul trecut. Scorul a fost 2-1, după ce iranienii au condus cu 1-0. În semifinale, "Ovidius" a trecut de echipa din Turcia, cu 10-6.
În prima fază a întrecerii, cele zece echipe participante au fost împărțite în două grupe de câte cinci, calificându-se mai departe, în semifinale, primele două clasate. Constănțenii au ocupat poziția secundă, în urma Iranului, după trei victorii și o înfrângere, rezultatele fiind, în ordine: 2-9 cu Iran, 24-3 cu Italia, 14-2 cu Panama și 6-3 cu Rusia (campioana din 2006).
Pentru echipa constănțeană au evoluat: Răzmeriță, Neagu, Dobre, Lupu, Mimi Stoica, Șotârcă, Gherman, Alioanei, Damian și Șerban (antrenori - conf. univ. dr. Ionel Melenco și asist. univ. drd. George Mușat). Conducător de delegație a fost prof. univ. dr. George Stănculescu, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" au urcat pe locul 9
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Sport : Magie albă!
Pagina a fost generata in 2.7136 secunde