Echipa de rugby CS Năvodari a primit cupa și medaliile de vicecampioană a DNS

154
Echipa de rugby CS Năvodari a primit cupa și medaliile de vicecampioană a DNS - rugbyvicecampcsnpremierebun-1639039484.jpg

Articole recomandate

Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit miercuri, festivitatea de premiere a echipei de rugby CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naționale de Seniori.

Pe lângă componenții și antrenorii echipei au participat primarul orașului Năvodari - Florin Chelaru, city managerul Liliana Mară, deputatul Ileana Cristina Dumitrache, consilierul local Rafael Nichita, directorul CS Năvodari Constantin Dinicu și directorul de dezvoltare regională din cadrul FRR - Costi Gheară.

Rugbyștii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au primit cupa și medaliile de vicecampioni, după un sezon greu, dificil, dar în care și-au demonstrat valoarea.

Antrenorul Cristian Husea ne-a declarat: „Am încheiat un sezon greu, cu multe probleme, dar sperăm să fie mai bine în sezonul viitor. Campionatul care urmează ne dorim să fie al nostru și să readucem titlul de campioni la Năvodari”.

CS Năvodari se pregătește pentru ultimul eveniment sportiv al anului, Cupa Sărbătorilor de Iarnă programată la finalul săptămânii viitoare.

Vor fi meciuri demonstrative de handbal, baschet, volei, rugby, box și kempo, iar Moș Crăciun va oferi cadouri micuților sportivi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6618 secunde