Echipa națională a TURCIEI are un nou SELECȚIONER

79
Echipa națională a TURCIEI are un nou SELECȚIONER - hagidenfatihterimeovgu2419469265-1377067924.jpg

Articole recomandate

Abdullah Avci a pus capăt colaborării cu federația turcă, marți, de comun acord cu conducerea forului, iar Galatasaray a acceptat ca antrenorul Fatih Terim să negocieze cu oficialii TFF pentru preluarea conducerii tehnice a adversarei României în preliminariile CM.




"În fotbal există și victorii și înfrângeri, și muncă și despărțiri. Iar eu m-am gândit că despărțirea este cea mai bună decizie și i-am împărtășit acest gând președintelui Federației Turce de Fotbal (TFF), Yildirim Demiroren. Le mulțumesc atât lui cât și tuturor celor de la federație pentru susținere", a declarat Abdullah Avci, conform site-ului federației turce.


Forul fotbalistic turc i-a mulțumit, printr-un comunicat, lui Abdullah Avci pentru activitatea depusă din noiembrie 2011 până în prezent.


La scurt timp după anunțul lui Avci privind demisia de la naționala Turciei, clubul Galatasaray a anunțat, pe site-ul oficial, că președintele TFF l-a contactat telefonic pe președintele grupării din Istanbul, Unal Aysal, și i-a spus acestuia că ar vrea să negocieze cu Fatih Terim pentru postul de selecționer. Terim s-a înțeles cu TFF și este noul selecționer al Turciei, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2997 secunde