Echipele constănțene, cele mai bune din România la mini rugby

249

Articole de la același autor

După trei runde desfă-șurate la Cheile Grădiștei, Iași și Constan-ța, în week-end, la București, au avut loc întrecerile Trofeului Muntenia - ultima etapă a Campionatului Național de mini rugby U10, U12 și U14, de unde, bineînțeles, nu au lipsit nici echipele dobrogene.

Veste mare: ACS Victoria Cumpăna a devenit campioană națională la U10 și U12. Cei mai mici elevi ai lui Florin Băcioiu au cucerit aurul și la Trofeul Muntenia, în timp ce jucătorii de U12 s-au clasat pe poziția a doua. ACS Victoria s-a întors acasă și cu un premiu special - trofeul pentru cel mai tehnic jucător la U10, câștigat de Andrei Chelaru.

Pentru al doilea an consecutiv, juniorii i-au făcut cadou antrenorului lor titlul de campion național.

"Am avut două premieri și mă bucur foarte tare că ne-am întors cu cinci trofee acasă. Ne-am depășit cu mult obiectivul propus. Sunt foarte mulțumit de evoluția jucătorilor mei. Ca și anul trecut, mi-am sărbătorit ziua de naștere alături de ei și mi-am onorat încă o dată pariul pus: dacă pierdeau, se tundeau jucătorii, dacă deveneau campioni, îmi rădeam mustața", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul ACS Victoria, Florin Băcioiu.

În pregătirea echipelor de la ACS Victoria, Băcioiu este ajutat de instructorul sportiv Belghin Orazacai.

De asemenea, la U12, CSC Mihail Kogălniceanu (antrenori, Cornel Vasile și Romeo Bezușcu) s-a clasat pe locul al doilea, iar la U14, pe locul patru.

CSO Ovidiu a devenit campioană națională la U14. Elevii lui Bogdan Cristea s-au clasat pe primul loc și la Trofeul Muntenia. De asemenea, Sebastian Veru a obținut premiul pentru cel mai tehnic jucător la U14.

Echipele de juniori au fost prezente la amicalul România - Tonga. Micii rugbiști au avut parte de o surpriză, când, la festivitatea de premiere a Campionatului Național de mini-rugby, au venit "stejarii". Juniorii s-au fotografiat și au luat autografe chiar pe tricourile de campioni de la jucătorii naționalei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.7308 secunde