Edwin Petrea, de la CS Năvodari, campion naţional de box-cadeţi

208
Edwin Petrea, de la CS Năvodari, campion naţional de box-cadeţi - 1-1639383785.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Brăila a găzduit, timp de patru zile, întrecerile Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care au fost prezenţi şi patru tineri pugilişti de la CS Năvodari, pregătiţi de antrenorii Ferodin Ablalim şi Marcel Jipeanu.

O evoluţie foarte bună a avut Edwin Petrea, la categoria 40 de kilograme, care a reuşit să câştige cinci meciuri şi să-şi adjudece titlul naţional, anunţându-se a fi un boxer de mare perspectivă.

„Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru boxul de la CS Năvodari, cu multe titluri naţionale şi medalii câştigate, iar condiţiile oferite de club, cu sprijinul Primăriei Năvodari, au fost excelente”, a declarat antrenorul emerit Ferodin Ablalim.

Prima competiţie a anului 2022 cu participarea sportivelor de la CS Năvodari va fi Cupa României la box feminin, perioada urmând să fie stabilită ulterior.

XXX

La propunerile Colegiului Central al Antrenorilor şi ale antrenorilor loturilor reprezentative, s-a conturat prima variantă a Calendarului naţional pe anul 2022, forma propusă fiind supusă atenţiei tuturor cluburilor şi antrenorilor de box din ţară. Aceştia pot semnala, argumentat, propuneri privind modificări ale datelor de desfăşurare a competiţiilor, ținând cont de calendarul internaţional oficial, de sărbătorile legale, de datele importante din activitatea extra-sportivă a principalilor „actori” - boxerii (respectiv examene de capacitate, de bacalaureat etc.).

Forma finală oficială a Calendarului Naţional Competiţional 2022, în care se vor analiza şi toate propunerile primite, va fi stabilită după şedinţa Biroului Federal din data de 14 decembrie.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5909 secunde