El este noul președinte al Federației Române de Baschet

97

Articole recomandate

Horia Păun (foto 2), noul președinte al Federației Române de Baschet, a apreciat, astăzi, că alegerea sa în fruntea forului național reprezintă o victorie a baschetului și a promis că va continua implementarea proiectelor foarte bune ale federației, scrie agerpres.


Managerul general Federației Române de Baschet, Horia Păun, a fost ales astăzi președinte al forului baschetbalistic național, cu 176 de voturi pentru din cele 201 valabil exprimate, la Adunarea Generală a FRB, desfășurată la Arena de Baschet din Capitală.


Ceilalți doi candidați, Anton Netolitzchi și Petre Brănișteanu, au primit 16 voturi, respectiv 9 voturi, iar un vot a fost anulat. La alegeri au participat 202 structuri sportive, membre ale Adunării Generale a FR Baschet.


Federația a fost condusă până acum de secretarul general Dan Berceanu, după ce președintele de drept Carmen Tocală s-a autosuspendat din funcție în urma numirii sale în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret (ANST), iar ulterior ca secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), completează sursa amintită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4302 secunde