Elena Frîncu, Nicolae Dobre și Ilie Floroiu, aleși în structurile COSR

1360
5
Elena Frîncu, Nicolae Dobre și Ilie Floroiu, aleși în structurile COSR - sportcosr-1362076637.jpg
În cadrul alegerilor Comitetului Olimpic Sportiv Român, desfășurate ieri, la baza sportivă de la Izvorani, trei constănțeni au primit funcții în structurile acestei instituții: Elena Frîncu, fost director al DJST Constanța, și Nicolae Dobre, președintele FR de Oină, au fost aleși membri în Comitetul Executiv, în timp ce directorul general al CS Farul, Ilie Floroiu, a fost ales membru în Comisia de Cenzori. 
"Mă simt mai bine decât în anii trecuți pentru că am fost votată ca om, ca Elena Frîncu. Nu funcția m-a propulsat, ci ceea ce reprezint pentru olimpism. Este onorant să vezi că lumea te apreciază și țin să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Îmi pare bine că nu v-am făcut de râs, pentru că mă consider un produs 100% constănțean. Totdeauna am avut această grijă, de a nu face de râs constănțeanul care a avut încredere în mine. Pentru mine, sportul este mai presus de orice și datorez mult constănțenilor. M-am simțit apreciată și nu îmi pare rău că m-am dedicat vieții sportive atâția ani. Cariera mea este împlinită și după execuție. Mă pot considera un model pentru generația care vine", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu. 
Fosta vicecampioană mondială la handbal se va concentra în perioada următoare pe proiecte legate de sportul național, dar și constănțean. 
"Pentru mine, urmează o perioadă de proiecte privind contribuția mea la această schimbare organizatorică a sportului, la această reformă care se dorește pentru apropierea de legile europene sportive și aștept prima ședință a Consiliului Executiv pentru noile atribuții. Probabil că mă voi îndrepta spre educația olimpică, educația sportivă, proiecte de promovare a juniorilor. Este o bucurie pentru mine că pot profesa, în continuare, ca voluntar în sport, așa cum am promis, pentru a ajuta sportul constănțean. COSR îți dă posibilitatea să fii aproape de toate federațiile naționale, de deciziile care se iau la nivelul lor, iar asta contează foarte mult", ne-a mai spus Elena Frîncu. 
Președinte al COSR a fost reales Octavian Morariu, vicepreședinți fiind reconfirmați în funcție Nicu Vlad (președintele FR de Haltere), Elisabeta Lipă (președintele FR de Canotaj) și Alin Petrache (președintele FR de Rugby). 


Comentează știrea

Mishu
1 martie 2013
O pupincurista si profitoare...

Nu mai scapam de baba asta care-l pupa in c.u.r. pe mascariciul primar si pe betivul nicusor... Mai stai dracului si acasa lesbiana naibii si nu mai apare sa faci valuri , caci nu inseamna ca esti si competenta daca te-ai jucat in tinerete cu mingea de handbal !

Claudiu
1 martie 2013
Stima, doamna Frincu!

Felicitari pentru pozitia verticala pe care ati avut-o intotdeauna, atat in sport, cat sin pozitia manegeriala de la DJTS. Oameni ca Dumneavoastra, mai rar. Sunt multi care vorbesc doar de draguk de a scoate ceva pe gura, insa ma indoiesc ca aceste personaje inferioare au demonstrat ceva pozitiv in intreaga lor existenta! Cele bune si multumim pentru ca ati fost mereu asa cum sunteti si acum, adica un om de calitate, cu o inalta tinuta morala si un excelent profesionist! Claudiu

Arhimede
1 martie 2013
multumiri

va multumim pentru tot ceea ce ati facut in sportul constantean, mai ales implicarea in ne-constructia si vinderea bazelor sportive. daca macar 10% din banii cheltuiti pe diverse rahaturi cu sportul de "masa" erau indreptati spre bazele sportive nu mai eram azi pe ultimul loc in tara... si vreti sa promovati juniorii ! care juniori ? aia umflati cu pompa si cu aranjamente, aia care nu mai au nimic de spus la seniorat ?

ion condrici
1 martie 2013
elena

O femeie adevarata inca din timpul adolescentei,cand orele de sport erau adevarate,in compania unei mari sportive de calibrul Elenei,alaturi de un "mentor",cum a fost d-na Horobet,profesoara noastra din liceu. D-le MISHU,daca esti adevarat mishu ( ca numai la asini se spune asa) idenficate,nu te ascunde. Eu sunt VIU si pot,sa-ti dau marturii extraordinare ,despre o femei extraordinara !!! Un gand frumos ,la inceput de o noua primavara,tuturor femeilor din redactie si personal ELENEI FRANCU !!

Claudiu
1 martie 2013
Doamna Frincu

@Mishu&Arhimede Cat de josnici puteti fi, incat sa aruncati cu laturi si sa spuneti vrute si nevrute fata de Doamna Frincu, doar pentru ca sunteti niste frustrati impotenti si nesimtiti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6222 secunde