Turneul Campioanelor de la Dubai

Eliza Samara, învinsă de jucătoarea nr. 1 a lumii

154
Eliza Samara, învinsă de jucătoarea nr. 1 a lumii - eliza-1389374188.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara, de la CS Farul Constanța, a fost învinsă, scor 1-4, de chinezoaica Liu Shiwen, nr. 1 mondial, în primul tur al Turneului Campionilor de la Dubai.

Fără complexe în fața super-jucătoarei asiatice, Eliza a debutat curajos, conducând cu 10-5 în setul întâi. N-a putut face însă punctul decisiv, iar Shiwen a întors spectaculos, 11-13. Chinezoaica s-a desprins la 3-0, după ce și-a adjudecat seturile doi și trei cu același scor 11-5, apoi constănțeanca a reintrat în joc, câștigând parțialul patru 11-9. Setul cinci i-a aparținut însă asiaticei, care, cu 11-4, a închis partida.

"Am avut șanse clare în primul set, putea fi altfel meciul... Dar merg mai departe, anul abia a început", a spus Eliza Samara (24 ani, nr. 28 mondial).

"Eliza a avut o tragere la sorți neprietenoasă, dar nu a avut ce pierde și a jucat fără stres și fără reținere în fața celei mai bune jucă-toare din lume. A fost tratată ca un star în Dubai, iar la conferința de presă ce a prefațat turneul, repre-zentanții mass-media sosiți din toată lumea i-au adresat foarte multe întrebări", a declarat și mana-gerul Federației Române de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu.

World Tour Final de la Dubai este prima mare competiție feminină de tenis de masă a anului. La reuniunea stelelor, s-au aliniat 16 jucătoare, dintre care numai cinci din Europa. Până anul trecut, turneul se desfășura după sistemul grupelor, însă, din 2014, s-a trecut la sistem eliminatoriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Sport : 2013, anul Elizei Samara
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Sport : Bernadette Szocs, eroina de la Rabat!
Pagina a fost generata in 1.0621 secunde