Elizabeta Samara, după succesul de la CE de tenis de masă: "Cel mai greu meci a fost semifinala cu Polonia"

136
Elizabeta Samara, după succesul de la CE de tenis de masă:

Articole recomandate

​Delegația de tenis de masă a României a revenit în țară, după ce a cucerit a doua oară consecutiv medalia de aur la un campionat european. Naționala feminină a învins Portugalia cu 3-0, în finala EURO 2019, care a avut loc la Nantes.


Tricolorele au revenit în țară luni și au fost întâmpinate la Aeroportul Internațional Henri Coandă de apropiați și de reporterii televiziunilor. Fetele de aur s-au oprit și pentru a face câteva fotografii cu fanii, care au fost alături de ele începând din grupele EURO 2019 până în finala cu lusitanele.


Naționala feminină a României a cucerit medalia de aur la Campionatul European pe echipe 2019, care a avut loc la Nantes, Franța, între 3-8 septembrie. Tricolorele au câștigat în ultimul act împotriva Portugaliei, scor 3-0. În total, naționala României a câștigat cinci meciuri pentru a-și păstra titlul obținut în 2017.


"Am demonstrat iar că suntem cele mai bune. Meciul cu Portugalia a fost unul foarte greu, nu greu. Foarte. Asta vorbeam și șieri cu fetele, noi vrem. Ne dorim foarte mult (n.r. - realizarea tripletei), dar o luăm pas cu pas. Cel mai greu a fost să ne stăpânim emoțiile, presiunea. Pentru mine cel mai greu meci a fost cel din semifinală, cu Polonia, pentru că antrenorul polonez este antrenorul meu și jucătoarea este cu mine în echipă, și mă cunoșteau bine", a declarat Elizabeta Samara.


Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, a vorbit despre viitorul naționalei: "Astăzi îmi este vocea în revenire, ieri, după primul meci aproape că nu mai vorbeam. Ele sunt la momentul acesta destul de motivate, își doresc acest lucru. Avem Jocurile Olimpice de la Tokyo, acela este obiectivul nostru și sunt convins că, cu o pregătire foarte bună, ne putem apropia de acea medalie atât de dorită".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6395 secunde