Emil Săndoi și-a reziliat contractul cu naționala României de tineret

43

Articole de la același autor

Tehnicianul Emil Săndoi (48 de ani) și-a reziliat, ieri, pe cale amiabilă, contractul cu naționala de tineret a României, după șapte ani petrecuți pe banca tehnică a echipei de tineret, anunță Federația Română de Fotbal.

Rezultatele dezastruoase din ultima perioadă i-au fost fatale lui Săndoi.

Din cinci partide disputate în 2013, selecționata României sub 21 de ani a pierdut 3 partide, a remizat o dată și a bifat o victorie.

"La solicitarea sa, având drept motiv probleme personale, a fost reziliat pe cale amiabilă contractul antrenorului principal al echipei naționale Under 21 a României, Emil Săndoi, cu Federația Română de Fotbal.

FRF îi mulțumește pe această cale pentru activitatea depusă în această funcție din 2006 până azi, Emil Săndoi promovând la naționala U21 destui jucători care și-au dobândit un loc însemnat pe scena primei noastre Ligi, mulți fiind și componenți de bază ai echipei noastre naționale de seniori", se arată pe site-ul FRF.

Cel mai probabil, noul selecționer va fi Bogdan Stelea (45 de ani), după ce acesta va avea o discuție cu Mircea Sandu. Fostul portar a fost antrenor secund la națională în perioada 2009 - 2011 și a pregătit-o pe Astra în 2012. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3997 secunde