Este oficial! Rapid a anunțat noul antrenor

203
Este oficial! Rapid a anunțat noul antrenor - mdfkmjg2ymywn2vinje5nwvjmje3zmu5-1688905717.jpg

Articole de la același autor

Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine, 10 iulie 2023, să semneze contractul de antrenor principal se arată într-un comunicat emis pe pagina de Facebook a clubului din Giulești.


Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României.


„Dragi Rapidiști,


Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână.


Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent.


Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a scris Dan Șucu pe pagina de Facebook a clubului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1243 secunde