HCM Constanța - UCM Reșița, în Liga Națională de handbal masculin

Euro-duel decisiv pentru locul secund

333
Marele derby al etapei a 24-a a Ligii Naționale de handbal masculin se desfășoară duminică, de la ora 11, la Sala Sporturilor, unde HCM Constanța și UCM Reșița
se întâlnesc într-o partidă decisivă pentru ocuparea locului secund.

După ce Steaua a scăpat în câștigătoare a titlului, bătălia cea mai crâncenă se dă acum pentru poziția secundă, râvnită de trei echipe: HCM Constanța
(locul 2, 32 p), UCM Reșița (locul 3, 32 p) și Știința Bacău (locul 4, 30 p). Primele două își arată colții în meciul direct, în timp ce moldovenii stau la cotitură, așteptând pașii greșiți ai contracandidatelor.
În tabăra constănțeană, este destul de mult optimism. Toma și compania își doresc foarte mult un succes contra fostului lor antrenor, Aihan Omer, dar este limpede că Reșița va veni pe litoral după ambele puncte. Tehnicienii Vasile Stângă și Eden Hairi trebuie să fie atenți la principalele arme ale UCM-ului, Butulija și Irimescu, dar surprizele pot veni și din altă parte.
###
Și CSM Medgidia (locul 7, 25 p) are parte de un meci greu. Echipa antrenată de Ion Crăciun primește replica Pandurilor Târgu Jiu (locul 10, 20 p), dobrogenii având nevoie de o victorie ca de aer pentru a rămâne în "cărțile" calificării în cupele europene.
Celelalte partide ale rundei: Romvag Caracal - Bucovina Suceava, Știința Bacău - Dinamo București, HC Odorhei - Poli Timișoara, CSM Oradea - Steaua București și Uztel Ploiești - HC Minaur Baia Mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9502 secunde