Eurosport, interesat să transmită meciuri din Liga I

129
Eurosport, interesat să transmită meciuri din Liga I - eurosport-1387474775.jpg

Articole de la același autor

Grupul Eurosport este interesat să își diversifice conținutul pe piața TV din România, în special în privința competițiilor fotbalistice - inclusiv meciurile din Liga I, fapt pentru care reprezentanții televiziunii s-au întâlnit cu Gino Ior-gulescu, președintele LPF, anunță Mediafax.

Informația a fost făcută publică de Valentin Macovescu, director de Relații Internaționale al Eurosport SAS, ieri, la București, la o întâlnire cu presa din România în care a prezentat planurile grupului Euro-sport în următorul an pe piața audiovizualului românesc.

"Anul viitor, în 2014, se împlinesc 25 de ani de la înființarea Eurosport și logoul nostru va fi «We live for live» (n.r. - Trăim pentru direct). Meseria noastră este sportul în direct. Anul 2014 coincide și cu, poate, o implicare mai mare a acționarului nostru Discovery în grupul Eurosport. 2014 va fi anul în care ne gândim să dezvoltăm din ce în ce mai mult conținutul numai pentru teritoriul României, cu produse de afară pentru România sau cu produse din România pentru România. Dezvoltarea conținutului, îmbunătățirea conținutului este axa noastră prioritară pentru 2014 și, în principal, avem în vedere fotbalul, pentru că știm că fotbalul este cerința telespectatorilor și a partenerilor noștri din Ro-mânia", a spus Macovescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Sport : Mișcare-surpriză a lui Dusan Uhrin jr.
Pagina a fost generata in 0.4591 secunde