Cupa Presei la tenis de masă, ediția a șaptea

Faceți loc, trec campionii de la Cuget Liber!

590

Articole recomandate

Victoria în cea mai spectaculoasă probă din cadrul Cupei Presei la tenis de masă, cea de dublu masculin, a revenit echipei ziarului Cuget Liber. Și în 2009, Robert Bak și Sorin Mihalache sunt marii campioni.

Proba de dublu masculin a Cupei Presei la tenis de masă este specialitatea echipei Cuget Liber. Căliți în multe alte bătălii grele, Robert Bak și Sorin Mihalache au demonstrat că alcătuiesc cel mai sudat, constant, echilibrat, fermecător și valoros cuplu, niciun adversar neridicându-se la nivelul lor.
Recitalul de ieri a început cu victoria împotriva perechii Viorel Chiurtu (Mangalia) / Paul Alexe (free-lancer), scor 3-1, setul secund fiind cedat pe fondul unei relaxări premature. Și a fost doar încălzirea…
În partida următoare, le-a venit rândul lui Adrian Lungu (Telegraf) și Dragoș Drăghiță (TV Neptun) să pună capul pe butuc și să fie "decapitați". Tot 3-1 a fost scorul și medaliile de aur începeau să se întrezărească. Spectacolul nu se putea încheia fără un nou succes:
3-1 cu jurnaliștii de la Radio Constanța, Cătălin Donose și Gabriel Afuz. La țepe!
Superioritatea campionilor a fost recunoscută, cu sportivitate, de adversari, cărora nu le-a mai rămas altceva de făcut decât să socotească seturile și punctele echipelor de argint și de bronz. Configurația podiumului este cât se poate de firească: locul I - Robert Bak / Sorin Mihalache (Cuget Liber), singura echipă din competiție cu victorii pe linie; locul II - A. Lungu / D. Drăghiță; locul III - C. Donose / G. Afuz.
Aurul de la dublu masculin vine să completeze salba de medalii a echipei Cuget Liber, câștigate miercuri, în prima zi a turneului: argint la simplu feminin (Mirabela Costin), argint la dublu feminin (Camelia Mitric / Mirabela Costin) și argint la simplu masculin (Robert Bak).
Ediția a șaptea a Cupei Presei la tenis de masă a fost organizată de Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția pentru Sport a Județului, Asociația Jurnaliștilor de Sport din Constanța, Complexul Cleopatra din Mamaia și BRD-agenția Hagi. Festivitatea de premiere va avea loc săptămâna viitoare, la Sala Sporturilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8915 secunde