Divizia A1 de volei masculin / feminin, etapa a 18-a

Concurs "Fantoma" Tomisului nu mai e capabilă să bată nici Dejul

1418

Articole de la același autor

Deși au evoluat pe teren propriu, ambele echipe constănțene de volei au avut mult de pătimit în week-end-ul trecut. Băieții de la CVM Tomis au fost înfrânți de modesta Unirea Dej, în timp ce fetele de la CSV 2004 Tomis s-au impus abia în tie-break în fața Unic-ului Piatra Neamț.

Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța continuă să-și dezamăgească suporterii. După ce a făcut figurație în cupele europene, formația antrenată de canadianul Stelio De Rocco nu se regăsește nici în cam-pionat, unde a contabilizat deja nu mai puțin de patru eșecuri.
Ultima înfrângere a campioanei României s-a produs chiar sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor:
1-3 (25-21, 21-25, 22-25, 21-25) cu Unirea Dej, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A1, un rezultat la care nu s-ar fi gândit nici cei mai pesimiști spectatori. Tomisul și-a adjudecat primul set, dar le-a cedat lamentabil pe următoarele trei, evoluția sa fiind departe de cele din sezonul precedent, când "defila" prin campionat.
Celelalte rezultate ale rundei: Remat Zalău - VCM LPS Piatra Neamț 3-0, Steaua București - Dinamo București 1-3, Dacia Buzău - Știința Explorări Baia Mare 0-3, U Cluj - CVM Brașov 3-0, SCM U Craiova - CS Torpi Târgu Jiu 3-1.
În clasament, CVM Tomis a co-borât pe locul doi, cedând șefia celor de la Dinamo, iar pe poziția a treia se află Explorări Baia Mare, toate cu 32 de puncte, departajate de setaveraj. Locul patru este ocupat de Remat Zalău (31 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 27 februarie), CVM Tomis va întâlni, în deplasare, pe SCM U Craiova.
***
Glonțul le-a trecut pe lângă ureche și voleibalistelor de la CSV 2004 Tomis Constanța. Sâmbătă, la Sala Sporturilor, în etapa a 18-a a DA1, formația antrenată de Alexander Boskovic și Constantin Alexe a avut nevoie de cinci seturi pentru a trece de VC Unic LPS Piatra Neamț, soarta întâlnirii decizându-se în tie-break.
Scor final, 3-2 (23-25, 26-24, 25-22, 14-25, 15-10) pentru constănțence, singura posibilă scuză fiind me-najarea forțelor pentru euro-duelul de săptămâna aceasta.
Celelalte rezultate ale rundei: SCM U Craiova - IOR București 3-0, Știința Bacău - CSU Medicina Târgu Mu-reș 3-0, Penicilina Iași - Dinamo București 1-3, CSM Sibiu - U Cluj 2-3, CSU Metal Galați - CSM Focșani 3-0.
Grație victoriei din week-end, CSV 2004 Tomis se menține pe prima poziție a clasamentului, cu 34 de puncte, urmată, în ordine, de CSU Metal Galați (34 p, setaveraj inferior), Dinamo și Știința Bacău, ambe-le cu 32 p, departajate tot la setaveraj.
Etapa viitoare (duminică, 28 februarie), CSV 2004 Tomis se deplasează la Târgu Mureș, pentru duelul cu CSU Medicina. Până atunci, "sirenele" vor susține meciul cu Uralochaka Ekaterinburg, din manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei CEV, programat joi, 25 februarie, de la ora 17.00, în deplasare. În tur, campioana Rusiei s-a impus pe litoral, scor 3-1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7037 secunde