Fără premiu / "Ana Porgras a trădat!"

1494
4
Fără premiu /
Directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că singurul premiu care nu va fi acordat la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi constănțeni pe 2011 este cel alocat locului 2, deoarece ocupanta, gimnasta Ana Porgras, s-a retras din activitate.

"Am discutat și cu cei de la federație, iar aceștia ne-au transmis că nu este normal să premiezi o sportivă care a trădat… și când spun că a trădat, mă refer la faptul că Ana nu s-a retras din cauza vreunei accidentări severe, ci pentru că a ajuns ea la concluzia că nu ar putea face față la Jocurile Olimpice din motive numai de ea știute", a explicat Elena Frîncu.

Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi constănțeni pe 2011 va avea loc în data de 1 martie, la Pavilionul Expozițional Mamaia. 

Comentează știrea

Cornel
28 februarie 2012
Asta este Francu

Ca intotdeauna, aceasta femeie nu se dezminte ! Faptul ca Ana Porgras nu mai este un vector de imagine pentru ea, reprezinta un motiv sa ii retragi premierea. Scandalos ca intotdeauna. In 22 de ani de cand e sefa, doar a jefuit banii publici si s-a folosit de numele unor sportivi care au muncit cum au putut si au adus faima Constantei. O profitoare care, atunci cand nu o mai intereseaza ceva, calca pe cadavre. Este, d.p.m.d.v., groparul sportului constantean. Anchetati jurnalistic problema si veti afla multe, chie si consultand anuarul sportiv si prin comparatie, vazut cum s-au cheltuit banii la Constanta. Cica sport de masa....

Mia
28 februarie 2012
Incredibil!

Mai nou vad ca sportivii au voie sa se retraga numai din motive "serioase" si dupa o anumita varsta, altfel se considera inalta "tradare"! Mentalitate de Evul Mediu! Daca Ana a simtit ca acum e momentul sa se retraga, ca nu s-ar putea pregati corespunzator pentru JO, e viata ei si are tot dreptul.

Ridicol
28 februarie 2012
Ana Porgras

Un gest de far-play din partea tuturor sportivilor si tehnicienilor premiati ar fi acela de a nu se prezenta nici unul la festivitatea de premiere.Au murit tineri la revolutie ,tocmai pentru a ne cistiga dreptul si libertatea de a alege.Ana a , ales.....bine rau,oportun ne oportun pentru uni sau pentru alti...este alegerea ei si trebuie respectata.Doamna Frincu care nu a facut nimic pentru aducerea ei la Constanta,ar trebui sa ii multumeasca pentru ce a facut.Titlul mondial la birna a fost cistigat de Ana pentru Romania si Constanta.

Ana-Maria
29 februarie 2012
Rusine

Rusine celor de la federatie... si celor care ii asculta. Ana nu este proprietatea nimanui, se poate retrage atunci cand ea considera. Noi doar ii multumim pentru medalii si pentru ca ne-a reprezentat. Ai premiul publicului, Ana!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Sport : Horia Tecău, aventură la Dubai
Pagina a fost generata in 1.48 secunde