Faristul Cristi Șchiopu e în pericol de a-și agăța ghetele în cui

1164
Faristul Cristi Șchiopu e în pericol de a-și agăța ghetele în cui - 0427ab37dcc9343993c00ec5c93b9c8b.jpg
Accidentat grav în meciul de la Giurgiu, căpitanul de 35 de ani al Farului află luni dacă va fi operat la genunchi. Oricum, absența sa de pe gazon va fi de lungă durată, ceea ce, având în vedere vârsta sa, i-ar putea pune capăt carierei de jucător.

Cristi Șchiopu a fost accidentat la genunchiul drept de un adversar, Iordache, faristul fiind schimbat încă din minutul 26. După îngrijirile primite duminică, după meci, Cristi a efectuat ieri, la Spitalul Clinic de Urgență "Floreasca" din București, un control complex. Jucătorul a fost însoțit în Capitală de Mircea Crainiciuc, președintele executiv al Farului.
"I-a fost pus un nou ghips. S-ar părea că este afectat tendonul rotulian. Din fericire, zona de la același genunchi, operată acum 14 ani, de doctorul Filipescu, nu a avut de suferit. Genunchiul este umflat, astfel că jucătorul a fost trimis acasă, iar luni, 24 august, va reveni la control, cu genunchiul dezumflat. Atunci se va vedea dacă e nevoie și de operație. Oricum, Cristi va lipsi între patru și șase luni, deci turul e încheiat pentru el, putându-se vindeca abia în februarie 2010. Există și riscul ca, din cauza acestei accidentări, să fie nevoit să renunțe la fotbal. Cristi e încrezător însă. A mai trecut prin momente grele în cariera sa, dar a revenit de fiecare dată. Oricum, accidentarea sa e o pierdere importantă pentru echipă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc.
Șeful executivului Farului ne-a mai spus că, în cazul în care va trebui să pună ghetele în cui, Șchiopu își va continua activitatea în cadrul clubului, ca antrenor la Academia de Fotbal, "sector pe care vrem să-l revigorăm și să-l reorganizăm". "Atât eu, cât și antrenorul Marius Șumudică, i-am propus acest lucru lui Cristi. Îl avem în vede-re și pe Cosmin Mocanu, care și-a rupt piciorul pe teren pentru Farul", ne-a precizat Crainiciuc.
Un alt jucător care a venit la Farul în această vară, Cosmin Pașcovici, e accidentat și el, la gamba stângă (din acest motiv nu a prins lotul pentru meciul de la Giurgiu), dar staff-ul medical al Farului speră să-l recupereze pe fundașul stânga pentru partida de vineri, contra Concordiei Chiajna. După meciul de duminică, "marinarii" au început ieri pregătirea, având un antrenament după-amiază.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Sport : Primul pas spre promovare
Luni, 17 August 2009
Stire din Sport : Start lansat pentru "marinari"
Pagina a fost generata in 0.2521 secunde