Farul a dat la Predeal peste "urși albi"

1025
3
Farul a dat la Predeal peste

"Marinarii" vor susține al doilea meci amical al stagiului montan contra unei divizionare secunde din Republica Moldova, care este antrenată de românul Gabi Stan.

FC Farul are în program trei amicale în perioada următoare: cu CS Vișina Nouă (Liga a III-a), duminică, 24 iulie, de la ora 11, cu Ursidos Chișinău (Divizia A din Republica Moldova), marți, 26 iulie, de la ora 11, și cu Chimia Brazi (Liga a III-a), vineri, 29 iulie, de la ora 11. Primele două confruntări se vor disputa pe terenul din Predeal, cel pe care lucrează tehnico-tactic Farul, iar ultima partidă se va juca la Brazi, pe drumul de întoarcere al "marinarilor" la Constanța.
Ursidos Chișinău este o divizionară secundă de peste Prut, antrenată, de trei luni, de românul Gabi Stan. În sezonul trecut, "urșii albi", așa cum sunt porecliți jucătorii lui Ursidos, au ocupat locul doi în clasament, după Locomotiva Bălți, dar niciuna dintre ele nu a avut drept de promovare, din pricină că nu au obținut licența națională.
Ursidos are în lot numai fotbaliști moldoveni, Farul urmând a se confrunta cu jucători precum Sambra, Soltan, Robu sau Gușilă.

Năuiu și Moșteanu nu mai vin
De marți seară, lotul Farului de la Predeal a crescut de la 19 la 20 de jucători, în cantonament ajungând portarul Dragoș Măcelaru (20 de ani). "Marinarii" mai așteptau ieri un goal-keeper, Florin Dobre, iar zilele acestea este posibil ca ajungă și alți fotbaliști, în funcție de rezultatul discuțiilor dintre ei și club.
"Deocamdată, nu este nimic concret, așteptăm. Dorința mea este să avem acoperite valoric toate posturile, dar, dacă cei vizați mai întârzie, ne vom descurca până atunci cu jucătorii pe care-i avem la dispoziție, îi mai reprofilăm pe posturi", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Pană, antrenorul Farului, care își dorește ca lotul cu care constănțenii vor aborda campionatul să fie format din 25 de jucători, dintre care trei portari.
Farul a urmărit și doi jucători de la CS Mioveni, Daniel Năuiu (28 de ani, mijlocaș central) și Dumitru Moșteanu (31 de ani, fundaș dreapta), însă ambele variante au picat.



Comentează știrea

farist vechi
21 iulie 2011
mare echipa candva

pacat de ce se intampla , candva eram o forta in romania acum suntem vai de capul nostru , sper sa revenim in prim plan , acolo unde ne este locul

DINAMO
21 iulie 2011
farul

Palizi faristi tristi, cand ati vost voi mare echipa? Sclavii lui Steaua!!!!! In Serie C, acolo va e locul!!!!!!!!

suporter fc farul
21 iulie 2011
pentru DINAMO

Eu in locul tau nu as vorbi asa, fiindca Dinamo si-a pierdut identitatea odata cu inrudirea lui Cristi Borcea cu Gigi Becali. Sa fii ruda cu Steaua, e o mai mare lovitura pentru voi, decat insultele voastre la adresa noastra a faristilor !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4552 secunde