Constanța a pierdut duelul la rugby cu Rusia

Farul a pășit cu stângul la Memorialul "Eroii Revoluției"

2039
Farul a pășit cu stângul la Memorialul
Rugbiștii de la RCJ Farul au început anul 2010 așa cum l-au terminat pe 2009. Adică înfrânți. "Marinarii" încă sunt în faza de căutări, dar trebuie să grăbească ritmul pregătirilor, pentru că, până la startul campionatului, nu a mai rămas mult timp.

Echipa de rugby RCJ Farul Constanța a fost înfrântă, vineri, de STM Enisei Krasnoyarsk, în semifinala primului turneu amical al sezonului - Memorialul "Eroii Revoluției", competiție organizată, pe terenul Ghencea II din București, de clubul Steaua, în amintirea foștilor mari jucători Radu Durbac și Florică Murariu, uciși în timpul Revoluției din 1989.
Vicecampioana Rusiei, antrenată de românul George Sava, s-a impus cu scorul de 34-21. În cealaltă semifinală, Steaua a dispus, cu scorul de 69-12, de Poli Iași.
Astfel, finalele turneului se vor desfășura, duminică, după urmă-torul program: locurile 3-4: RCJ Fa-rul - Poli Iași (ora 11.00); locurile 1-2: Steaua - Enisei (ora 13.00). Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de Digi Sport.
Ediția 2010 / 2011 a Diviziei Naționale de rugby debutează în data de 27 martie, zi în care, în cadrul Grupei B, RCJ Farul va întâlni, în deplasare, pe RC Bârlad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Sport : Ora adevărului pentru Farul
Pagina a fost generata in 0.3067 secunde