Farul are probleme de lot în Antalya

1991
Farul are probleme de lot în Antalya - 8a76780c6f3cd22891a6e7926fb9ad1c.jpg
Managerul general al clubului constănțean, Vicențiu Iorgulescu, a fost ieri cu patru jucători la investigații medicale. Pentru meciul de astăzi, cu Amkar Perm, probabil că "marinarii" vor apela din nou la soluția Grigore în poartă.

Ieșită fără probleme medicale majore din stagiul montan de la Poiana Brașov, FC Farul are necazuri în schimb în Antalya, unde managerul general Vicențiu Iorgulescu i-a dus ieri la spital pentru investigații pe ambii portari deplasați în Turcia, Vlas și Sardescu, pe Chico și pe tânărul nigerian Henry.
Sardescu și Chico au probleme la tendon, Vlas, la genunchi (la menisc), iar Henry, singurul dintre cei patru care a evoluat în amicalul cu FC Gyeongnam, a fost călcat pe gleznă în timpul meciului de un sud-coreean.
În meciul de duminică, nu a jucat nici portughezul Diogo Andrade, antrenorul Ștefan Stoica fiind nemulțumit de lipsa de implicare la antrenamente a mijlocașului.
Cel mai probabil, Sardescu și Vlas nu vor apăra nici astăzi, în al doilea amical al Farului, care se va juca de la ora 16,30, cu Amkar Perm, echipă din prima ligă din Rusia. În această situație, constănțenii nu au ce face decât să apeleze din nou la soluția Cătălin Grigore (Unirea Urziceni), care a fost în poarta Farului și duminică.

A dispărut Măcelaru
În condițiile accidentărilor lui Sardescu și Vlas, constănțenii se gândesc să aducă în cantonamentul din Antalya un portar de la Farul II, Vlad Neagu sau Timur Isleam. Nou-achiziționatul Dragoș Măcelaru, lăsat la pregătirile echipei secunde, când echipa a plecat în Turcia, nu s-a mai prezentat la antrenamentele conduse de Gică Butoiu, dispărând de la Constanța.
Ștefan Stoica s-a declarat satisfăcut de modul în care a jucat Farul contra lui FC Gyeongnam, remarcându-i și pe stoperi (în prima parte au evoluat Păcuraru și Larie, iar după pauză Tudorache și Pătrașcu).

Papp a dat gol pentru FC Vaslui
Chiar dacă l-a achiziționat de la Drobeta Tr. Severin pe Dan Ignat, "Mourinho" mai vrea un fundaș central, sperând în revenirea de la FC Vaslui a lui Paul Papp, pe urmele căruia se află însă și Dinamo.
Internaționalul de tineret este verificat în această perioadă în Antalya de Marius Lăcătuș, iar semnalele nu sunt încurajatoare pentru Farul. Papp a jucat titular în ambele amicale ale vasluienilor, cu Pakhtakor Tașkent (locul doi în prima ligă a Uzbekistanului), 1-0 pentru ex-sovietici, și 2-1, ieri, cu Mika Ashtarak (Armenia, prima divizie, locul doi), în care Paul a marcat unul dintre cele două goluri ale lui FC Vaslui!
Un alt fundaș central care ar fi putut ajunge la Farul, Dorian Andronic (în locul lui Papp), nu a fost oprit de Gloria Bistrița, iar despre stelistul Ninu, inclus inițial în schimbul care urma să-l aducă pe Mățel în Ghencea, s-a spus ieri că va ajunge la Poli Iași (unde a fost împrumutat Onicaș), dar clubul moldav a infirmat că l-ar dori pe jucător.
Altfel, după ce a plecat de la Farul, stoperul Diogo da Silva a semnat cu Santa Clara, echipă din liga a doua portugheză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4993 secunde