Farul așteaptă cu optimism verdictul Tribunalului de la Lausanne

945

Articole de la același autor

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne urmează să judece, în curând, contestația depusă de FC Farul împotriva deciziei Comisiei de Apel a Federației Române de Fotbal prin care meciul Poli Iași - Farul a fost reprogramat.

Clubul constănțean a avut termen până pe 28 noiembrie pentru a achita la TAS taxa de judecare, de 15.000 franci elvețieni. Farul s-a achitat din timp de această obligație și așteaptă acum judecarea cauzei și soluția pe care o va da forul de la Lausanne. Cazul "Noc-turna" urmează să fie dezbătut zilele acestea.
"Avem încredere într-un verdict favorabil Farului, altfel nu mai întreprindeam acest demers. Regulamentar, dreptatea este de partea noastră. Sperăm să ni se acorde 3 puncte, cu care să ajungem la 22 și să ne consolidăm poziția din clasament", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lucian Codrean Pîra, directorul executiv al FC Farul.
În această după-amiază, într-o conferință de presă, clubul constănțean va face anunțul oficial în legătură cu jucătorii la ale căror servicii va renunța din returul Ligii 1.
De la echipa mare, au fost puși pe lista de transferări 7 fotbaliști (Ad. Vlas, Farmache, Șchiopu, Maxim, Cruceru, M. Nae și Gosic), iar de la Farul II vor pleca T. Moldovan și Fl. Neaga.
"I-am înștiințat pe băieți de decizia noastră de a nu mai conta pe ei și, împreună, căutăm soluții", ne-a mai spus Dan Pîra.
În ședința de astăzi care va oficializa aceste hotărâri se va discuta și cazul unui al optulea jucător de la prima formație, Barbu, dacă va rămâne sau dacă nu va mai fi avut în vedere pentru lotul mare, în retur. Înaintea întrevederii conducătorilor clubului, șansele ca Barbu să rămână sunt egale cu cele de a se despărți de Farul.
De sâmbătă, 29 noiembrie, "rechinii" sunt în vacanță, care se va încheia pe 7 ianuarie, la ora 10. La demararea pregătirilor, se va prezenta și ultima achiziție, fundașul central sloven de 22 de ani Jan Pahor (1,92 m - 85 kg), care îl va regăsi la Farul pe fostul său coechipier de la FC Koper, Andrej Rastovac. Pahor a semnat un contract pe 4 ani, care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7839 secunde