Start în SuperLiga de rugby

Concurs Farul, întâmpinată cu show aviatic la Timișoara

682
Farul, întâmpinată cu show aviatic la Timișoara - 5ca3989093520c3b4ef544cfad7fde7f.jpg

Articole de la același autor

Într-un nou format, prin care se dorește comasarea valorilor, SuperLiga de rugby 2011 pornește la drum în week-end, spre bucuria iubitorilor sportului cu balonul oval. Pentru RCJ Farul, competiția pornește de la Timișoara.

Reconstruită din temelii, RCJ Farul Constanța debutează în campionat cu un meci dificil, în deplasare, cu RCM Timișoara, una dintre formațiile care s-au întărit foarte mult în perioada inter-competițională.
Gazdele s-au pregătit intens pentru acest joc, își doresc foarte mult nu numai victoria, ci și să-și atragă publicul la stadion. De aceea, au mediatizat intens evenimentul și vor organi-za cu acest prilej chiar și un spectacol aviatic.
"Anticipez o partidă de mare luptă, Timișoara a transferat o serie de jucători de valoare, unii componenți ai echipei naționale, dar noi suntem optimiști. Nu cred că bănățenii stau bine la capitolul omogenitate, cred că vor fi mult mai puternici mai târziu, așa că este un avantaj că îi întâlnim chiar în prima etapă", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Farului, Cristian Brănescu.
Din păcate, în lotul "marinarilor" sub absențe importante: Petreanu, Ionescu, ambii accidentați, Lasha Tavarkiladze și Janties, ambii convocați la reprezentativele lor.
Meciul RCM Timișoara - RCJ Farul se dispută duminică, de la ora 11.00, fiind transmis în direct de GSP TV. Arbitrează Horațiu Bărgăunaș; judecători de margine - Nicolae Copil și Robert Iordăchescu.
Celelalte meciuri ale etapei se joacă sâmbătă: CSU "Aurel Vlaicu" Arad - Dinamo București, Universitatea Cluj - CSM Știința Baia Mare și CSM București - Steaua București (ora 16.00, în direct la GSP TV).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Martie 2011
Stire din Sport : Farul e rănit, dar nu se predă
Pagina a fost generata in 1.6997 secunde