Farul nu dă în judecată Federația Română de Fotbal

958
Farul nu dă în judecată Federația Română de Fotbal - 699b15244ae879c728b313782703a4d7.jpg
Gruparea constănțeană îl contrazice pe Auraș Brașoveanu, președintele Dunării Galați, care a anunțat, ieri, că mai multe echipe de ligă secundă s-au îndreptat în justiție împotriva forului condus de Mircea Sandu.

Auraș Brașoveanu a declarat că toate formațiile care și-au dat acceptul pentru înființarea Ligii a II-a Profesioniste au acționat în instanță FRF, care i-ar pune bețe în roate LPF II, întârziindu-i înființarea.
Președintele Dunării Galați a inclus astfel în grupul nemulțumiților și FC Farul, club al cărui președinte, Relu Damian, a fost ales vicepreședinte al LPF II. Farul are însă altă poziție față de cea anunțată de Brașoveanu.
"Farul l-a mandatat pe Relu Damian să participe la constituirea LPF II numai în condițiile în care toate cluburile o doresc, nu a fost mandatat să dea în judecată FRF. Suntem de acord cu înființarea LPF II, dar nu în forma dorită de Auraș Brașoveanu", se arată într-un comunicat emis de FC Farul.

Ceahlăul nu a căzut la pace cu Pătrașcu
Antrenorul Ceahlăului Piatra Neamț, Marin Barbu, a declarat că echipa neamțeană nu s-a înțeles cu Florin Pătrașcu, fostul mijlocaș al Farului, care se va întoarce la Astra. "Magiun" a spus că Pătrașcu i-ar fi plăcut ca jucător, dar suma cerută de Florin a fost prea mare față de politica salarială a liderului Ligii a II-a la fotbal, seria întâi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Sper să facem un meci reușit la Leeds"
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul l-a transferat pe Alexandru Vâlcu
Pagina a fost generata in 0.3606 secunde