Farul s-a înțeles cu Ceahlăul și cu agentul lui Rusmir

481
Gheorghe Bosînceanu, președintele consiliului director al FC Farul, a declarat că, în privința lui Rusmir, gruparea constănțeană s-a înțeles cu Ceahlăul și cu agentul jucătorului, dar mijlocașul sârb încă nu a semnat.
"Am discutat cu domnul Ștefan, ne-am înțeles asupra transferului. La clubul nostru a ajuns contractul cu termenii pe care îi convenisem, a fost semnat și trimis înapoi. De asemenea, ne-am înțeles și cu agentul jucătorului, însă nu știu de ce Rusmir încă nu a semnat contractul cu Farul. Știu doar că nu are viză de România și nici viză de Austria. Vom mai aduce și alți jucători, însă trebuie să fim atenți la toate calitățile jucătorului, nu doar la cele fotbalistice. Calitățile fotbalistice pot fi văzute în timpul unui meci, celelalte nu. Din acest motiv, vrem să fim foarte atenți cu achizițiile", a spus Gheorghe Bosînceanu.
În această perioadă, la stadionul "Farul" au loc lucrări de modernizare, investiția ridicându-se la 500.000 euro. Stadionul este deja omologat la categoria a 3-a, dar lucrările de acum nu au legătură cu acest lucru. Printre altele, se lucrează la amenajarea clădirii administrative, la sectorul de recuperare, la vestiarele echipei secunde și ale grupelor de copii și juniori. Vor fi aduse îmbunătățiri și la terenurile de antrenament și joc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6314 secunde