Farul se întărește cu trei jucători

1514
Farul se întărește cu trei jucători - 8ef7c63dce828c72e1dcc4e4ebd10912.jpg

Articole de la același autor

La meciul cu CF Brăila, de sâmbătă, "marinarii" îi au la dispoziție pe Liviu Ștefan,
Ciobanu (suspendați etapa trecută) și pe Cosmin Pașcovici, revenit după o accidentare.

FC Farul intră în această după-amiază în cantonament pentru meciul cu CF Brăila, care a fost programat sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11, în etapa a 22-a a Ligii a
II-a la fotbal.
Tehnicienii Farului, Gică Butoiu și Ion Barbu, îi au la dispoziție pentru sâmbătă pe trei dintre absenții meciului din etapa trecută, de la Galați, Liviu Ștefan, Ciobanu (care au lipsit din pricina cartonașelor) și Pașcovici, care s-a refăcut după accidentare, iar ieri a lucrat normal. Ionuț Lupu, afectat, marți, de o durere de ureche, s-a antrenat și el ieri.
În schimb, Vajou și Alin Abuzătoaie rămân în continuare pe tușă, estimându-se că vor începe să se pregătească la capacitate maximă de săptămâna viitoare.
"Disputa cu CF Brăila e foarte importantă pentru Farul. Trebuie neapărat să câștigăm, pentru a nu intra în zona nisipurilor mișcătoare, de unde va fi foarte greu de ieșit apoi", a declarat mijlocașul farist Florin Buzea.
Președintelui clubului, Marian Diaconescu, îi pare rău că Farul a pierdut la Galați, săptămâna trecută.
"Păcat de înfrângere. Primele 50 de minute au fost cele mai bune ale noastre din acest retur. Linia de mijloc a jucat foarte bine. Mi-au plăcut atât Giannini Munteanu, care a trecut fundaș central după ieșirea lui Buzea, cât și Păduraru. Remarc și debutul lui Sescioreanu (17 ani), care nu a greșit cât a jucat", a arătat Diaconescu.

"Nu e o partidă specială"
În creștere de formă în acest retur, "lanterna roșie" CF Brăila are gânduri mari pentru partida cu Farul. În cele cinci meciuri de până acum, brăilenii au înregistrat două victorii (2-0 cu FC Snagov și 3-0 cu Steaua II), un egal și două înfrângeri la limită, lansându-se în cursa pentru realizarea baremului de puncte.
La echipa pregătită de Daniel Timofte joacă și doi foști fariști, Ionel Boghițoi și Dan Ignat.
"Pentru mine, va fi un meci normal, nu am nicio problemă că am plecat supărat de la Farul. Era o partidă specială doar dacă evoluam la Farul împotriva unei alte formații. Farul mi-a rămas în suflet, pot să spun că e iubirea vieții mele, dar asta e, viața te duce pe alte drumuri. Acum revin la Constanța ca adversar și vreau un rezultat cât mai bun cu CF Brăila, un egal sau chiar o victorie. Dacă batem sâmbătă, iar una - două dintre contracandidatele noastre se împiedică, am putea spera chiar și la evitarea retrogradării", a declarat Boghițoi, pentru "Cuget Liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2011
Stire din Sport : Constanța își premiază performerii
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Sport : "Farul trebuia să bată la Galați"
Pagina a fost generata in 0.5911 secunde