Concurs Farul, victorie cu 4-3 în amicalul cu Eolica Baia

768

Articole de la același autor

FC Farul a câștigat cu 4-3 meciul amical de aseară, de la Constanța, cu Eolica Baia (echipă din Tulcea nou-promovată în Liga a III-a). S-au jucat trei reprize a câte 30 de minute, antrenorii Farului folosind trei echipe diferite. Golurile "marinarilor" au fost reușite de Gh. Badea (min. 6 - lovitură liberă de la 35 m), Sascău (min. 63) și Stăncioiu (min. 72, 85 - șuturi de la distanță).

După ce a fost condusă cu 1-0, Eolica a egalat în minutul 10 și a preluat conducerea două minute mai târziu, din penalty. La acest scor, Farul a ratat o lovitură de la 11 m, prin Stan, egalarea reușind-o totuși Sascău. Eolica a trecut din nou în avantaj, 3-2, în minutul 69, pentru ca Stăncioiu să încline balanța în favoarea Farului cu o dublă.

Antrenorul Marian Pană i-a văzut la lucru pe toți cei șapte jucători veniți în probe la începutul săptămânii, cărora li s-au adăugat însă și alții, sosiți ieri, printre care și un fundaș central brazilian, Da Silva. Nimeni dintre cei noi nu l-a impresionat însă pe principalul Farului, care, la final, a declarat: "Jucătorii pe care i-am găsit la Farul sunt mai buni decât cei veniți la probe. Cred că dintre aceștia nu voi opri pe nimeni".

În prima repriză, pentru Farul au jucat: Cernea - Ghiță, Stanca, Nicolau, Neacșu - Ad. Mihai, B. Stancu, Conțu, C. Stan - Paraschiv, Gh. Badea. În partea a doua, au evoluat: Cernea (Zdrâncă) - Viventovici, Achim, Ionuț M., An. Popa - Bănuță, Soare, R. Oprea, Moldovan - Bubuleandră, D. Forminte. Ultima repriză i-a găsit în teren pe: Zdrâncă - Nițescu, Da Silva, Buzea (Fătu), Sescioreanu - I. Lupu, Stăncioiu, Sascău, Husein (Ad. Barbu) - Șt. Ciobanu, Dutciuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5128 secunde