Campionatele Naționale de lupte greco-romane pentru seniori, la Mangalia

Farul vrea să-și pună adversarii cu umerii pe saltea

965
Farul vrea să-și pună adversarii cu umerii pe saltea - 2da3df196ff25fa5183cddba80a6df9b.jpg

Articole de la același autor

Final de săptămână incendiar la Mangalia, unde, în sala de sport a Liceului teoretic "Callatis", de vineri până duminică, se va desfășura turneul final al Campionatului Național de lupte greco-romane, competiție rezervată categoriei seniori.

Pe saltea, vor lupta și șase sportivi constănțeni: Constantin Zamfir (categ. 55 kg), Liviu Mâță (74 kg), Mircea Iordani (96 kg), Alexandru Mălășincă (120 kg), toți de la CS Farul, Ciprian Vulpe (55 kg) și Cătălin Cășaru (66 kg), ambii cu dublă legitimare, CS Farul - LPS "Nicolae Rotaru" CSS.
"Se anunță un turneu foarte puternic, pentru că vor participa cei mai buni luptători de la cluburi din toată țara. Ne-am străduit să oferim sportivilor și oficialilor cele mai bune condiții și sperăm să atragem oamenii spre această frumoasă disciplină, de mare tradiție în România. Urăm succes tuturor par-ticipanților, cu o mențiune specială pentru cei de la Farul, pe care îi dorim pe podium", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreșe-dintele CS Man-galia, Lucian Luca, unul dintre principalii organizatori.
Naționalele vor fi supervizate de foștii campioni olimpici Vasile Pușcașu (secretar general al Federației Române de Lupte) și Gheorghe Berceanu, dar și de Gigi Pambuca și Ioan Giuglea, pre-ședinte, respectiv director executiv al Asociației Județene de Lupte Constanța.
Concursul debutează mâine, la ora 17.00, cu ședința tehnică și cântarul oficial. Sâmbătă (ora 9.00 -13.00, 16.00-20.00) și duminică, începând tot cu ora 9.00, vor avea loc întrecerile preliminare pe categorii și finalele.

Octombrie, luna luptătorilor
Altfel, tot luna aceasta, se vor mai disputa alte trei competiții importante de lupte: etapa a doua a Ligii de lupte libere pentru cadeți (9-10 octombrie, la Onești și Odorheiul Secuiesc), finala Cam-pionatului Național de lupte libere pentru seniori (16-18 octombrie, la Lugoj) și etapa a patra a Ligii de lupte greco-romane pentru cadeți (16-17 octombrie, la Botoșani și Câmpulung Muscel).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2851 secunde