FC Barcelona a anunțat concedierea directorului sprtiv Eric Abidal

708
FC Barcelona a anunțat concedierea directorului sprtiv Eric Abidal - 1-1597763235.jpg

Articole recomandate

Fostul fotbalist francez Eric Abidal a fost concediat din funcția de director sportiv al clubului FC Barcelona, a anunțat marți într-un comunicat vicecampioana Spaniei, a doua zi după demiterea antrenorului Quique Setien, informează Agerpres.ro.


"FC Barcelona și Eric Abidal au ajuns la un acord pentru a pune capăt contractului care-i unea. Clubul dorește să-i mulțumească public lui Eric Abidal pentru profesionalismul, angajamentul, devotamentul său (...)", a indicat gruparea catalană.


Echipa traversează una dintre cele mai grave crize din istoria sa, care a culminat vineri cu înfrângerea rușinoasă în fața lui Bayern Munchen (2-8), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.


Fostul fundaș, dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Barca, a îndeplinit ceva mai mult de doi ani funcția de director sportiv. Abidal a fost ținta criticilor încă de la începutul acestui an.


El a fost arătat cu degetul mai ales pentru felul cum a gestionat demiterea fostului antrenor Ernesto Valverde, înlocuit cu Quique Setien pe 13 ianuarie. Împreună cu alți oficiali, Abidal l-a vizitat în Qatar pe Xavi, antrenorul echipei Al-Sadd, pentru a-i propune să fie numit în locul lui Valverde, aflat încă în funcție, dar fostul mare jucător al Barcei a refuzat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4975 secunde