FC Eforie a transferat doi brazilieni

886
2
FC Eforie, echipă nou-promovată în Liga a III-a, a achiziționat doi fotbaliști brazilieni, stoperul Andre Luiz și mijlocașul de picior stâng Eduardo Farah. Ambii au semnat contracte pe câte un an. Luiz vine de la o echipă braziliană de ligă secundă, iar Eduardo, de la Beira Mar, din Portugalia.
FC Eforie a intrat în a doua săptămână de pregătire. Astăzi, de la ora 18, pe stadionul ITC, va susține un meci amical cu Săgeata Stejaru (L3), iar vineri, de la ora 9, la Eforie, va întâlni Banatul Timișoara (L4). Între 12 și 20 iulie, este programat un cantonament la Predeal, unde se va susține și un amical, cu Tricolorul Breaza (L3), pe 19 iulie.
Președinte la FC Eforie este Alberty Bașchir, antrenor principal - Gheorghe Nedu, iar secund Viorel Crăciun. Cei mai cunoscuți jucători sunt Grigorie Tudor, Borza, Croitoru și Gândac. Bașchir a declarat, pentru "Cuget Liber", că în proporție de 99% va rămâne la echipă, ca jucător și antrenor secund, și Gică Butoiu, lucrurile urmând a se stabili astăzi.
"Având în vedere că suntem o echipă nou-promovată, nu ne propunem obiective îndrăznețe în sezonul 2008/2009. Țelul principal este menținerea în Liga a III-a, dar nu ne dăm în lături de a încerca și o clasare cât mai bună", ne-a mai spus Bașchir.

Comentează știrea

sywrjqwkof
10 aprilie 2014
NTyAypViNzeM

FyM2ZD xbgwanjumfla, [url=http://pirlssiwfpgw.com/]pirlssiwfpgw[/url], [link=http://psquklitbymt.com/]psquklitbymt[/link], http://qjzkvptcafwt.com/

fncvvuoZjApNUJ
29 august 2014
pAUgkvvqVA

1LX5gA hapuhehndjly, [url=http://emydpwsbtosi.com/]emydpwsbtosi[/url], [link=http://dvsiiseaywpn.com/]dvsiiseaywpn[/link], http://kkgfmrluwgbz.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7076 secunde