FC Farul a achiziționat noi jucători

1554
12
FC Farul a achiziționat noi jucători - logo-1342821188.jpg
În ciuda faptului că se confruntă cu probleme grave financiare, FC Farul a reușit, cu sprijinul noului finanțator, Marian Diaconescu, să achiziționeze noi jucători, care promit să îmbunătățească șansele "marinarilor" de câștig în sezonul ce va urma.
"Am efectuat câteva achiziții noi: Andrei Tabără (Gloria Buzău) s-a alăturat echipei de curând, Andrei Întuneric (FCM Bacău), care sper să ne aducă o rază de soare în meciuri, Daniel Popa (FC Slatina) este, de asemenea, o nouă achiziție, și nu în ultimul rând, Florin Chițu (Săgeata Năvodari). Cu acest lot vom face tot posibilul pentru a mulțumi pe toată lumea de jocul Farului", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Ion Barbu.
Astfel, performanța echipei fanion a Dobrogei se așteaptă să crească în următorul sezon, iar Ion Barbu este cum a fost mereu: optimist, și cu fruntea sus. Acesta demarează în fiecare zi câte două antrenamente, are în plan meciuri amicale, dar și un cantonament.
"Speram să mai facem și alte achiziții, dar prefer să fac public numele jucătorilor de abia după ce îi vom obține. Antrenamentele decurg bine, spre foarte bine. Săptămâna aceasta, am efectuat câte două antrenamente în fiecare zi. La Constanța vom rămâne încă 4 - 5 zile, după care urmează cantonamentul la Predeal, unde vom desfășura și câteva meciuri amicale, iar decursul săptămânilor următoare, ne dorim să organizăm două meciuri amicale, cu Delta Tulcea și Callatis Mangalia. Nu știu încă data exactă a acestora, dar cu siguranță le vom stabili curând", ne-a mai spus, antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cox
21 iulie 2012
FORTZA FARUL

SA NE AJUTE DUMNEZEU.IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA

BARBONE CAPU` SUS
21 iulie 2012
CAPU` SUS

BARBONE CAPU` SUS TATA...CU LOTUL ASTA NU AVEM CUM SA NU PROMOVAM SI LE DAM MUIE LA TOATA SERIA ASTA DE CACAT .... BARBONE CUM VREM NOI SA PROMOVAM ASA VREI SI TU.....SA LE FACA PLATA LA JUCATORI MECI DE MECI PATRONII SI O SA VEDETI CA NU ACUM CUM SA NU PROMOVAM......DOAR FARULLLLLLL!!!!!!!!

DE LA MIE
21 iulie 2012
MUIE HAGI

IMI PARE RAU RAU DACA AM GRESIT CU CEVA ....II DAU SI EU O MUIE MICA SI MAI MARE LU` HAGI CA SA FIE BINE SA NU FIE RAU...DACA NU II CONVINE SA II DATI IP`U MEU SA MA CAUTE SA`I DAU LA MUIE SI MAI MULT CU LUMEA CUI CU TOT :)

mishu
21 iulie 2012
ne-ar trebui un antrenor

ne-ar trebui un antrenor, Barbone este un jucator emblematic la farul, mult respect pentru ceea ce a facut si ceea ce face, dar parerea mea e ca ne trebuie un antrenor ca sa promovam

suporter FC Farul
21 iulie 2012
Barbone un om deosebita

Ce antrenor isi aduna prietenii sa joace pentru echipa sa de suflet atunci cand are probleme financiare ??? Ion Barbu merita mai multa apreciere si propun ca stadionul "Farul", sa se numeasca stadionul "Ion Barbu", in felul acesta ii facem ciuda lui Hagi !!!

Răspuns la: ne-ar trebui un antrenor
Adăugat de : mishu, 21 iulie 2012
ne-ar trebui un antrenor, Barbone este un jucator emblematic la farul, mult respect pentru ceea ce a facut si ceea ce face, dar parerea mea e ca ne...
rechin
21 iulie 2012
FARUL

Asa Cuget Liber...in ultimii 10 ani voi ati fost ziarul de casa al Farului, daca vreti vizualizari si apreciere, bagati zilnic de Farul! FORZA FARUL!

suporter FC Farul
21 iulie 2012
De aceea iubesc acest ziar !!!

Felicitari Cuget Liber, sa nu ne parasiti niciodata !!!

Răspuns la: FARUL
Adăugat de : rechin, 21 iulie 2012
Asa Cuget Liber...in ultimii 10 ani voi ati fost ziarul de casa al Farului, daca vreti vizualizari si apreciere, bagati zilnic de Farul! FORZA FARUL!
un Farist adevarat
21 iulie 2012
subscriu

Intr-adevar, Ion Barbu are toata stima noastra ca fost jucator al Farului, insa a fost trecut ca antrenor principal mult prea curand. Sunt fosti fotbalisti constanteni, acum antrenori, care ar dori poate sansa de a antrena Farul: Grigoras, Zahiu, Manaila, Popovici, Camui, Gache, I. Constantinescu, St. Petcu, Biliboaca (chiar daca a fost jucatorul Portului) si asa mai departe, care aveau mai mult dreptul sa fie antrnori ai Farului. Ion Barbu trebuie sa aiba rabdare, caci va veni cu siguranta si randul lui. Hai Farul! Singurul team care conteaza!

Farist
21 iulie 2012
omisiune

Un posibil antrenor mai bun al Farului ar fi si V. Dinu, fostul fundas central. Hai Farul!

10. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Sport : Fotbal /  Petrolul - Ceahlăul 5-0
Vineri, 20 Iulie 2012
Stire din Sport : România a învins Grecia
Pagina a fost generata in 3.6307 secunde