FC Farul a "comis-o": 0-1, acasă, cu CF Brăila!

721
3
FC Farul a

Articole de la același autor

După un început bun de campionat, chiar dătător de speranțe, FC Farul a "comis-o" chiar în fața propriilor suporteri. "Marinarii" lui Ion Răuță au pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul cu CF Brăila, disputat, sâmbătă, pe stadionul "Farul", contând pentru etapa a patra a Ligii a II-a la fotbal, Seria I. 

Oaspeții au marcat la prima lor acțiune de atac mai consistentă: în min. 16, Frunză a trimis un trasor sub transversală, lăsându-l fără replică pe portarul Curcă. Farul a alergat după egalare și, cu un minut înainte de pauză, Crețu a irosit o bună oportunitate, remarcându-l pe goal-keeper-ul brăilean.

În repriza secundă, Brăila a rămas în zece oameni, după ce Bosoi a văzut două cartonașe galbene în același minut 62, unul pentru fault în atac, cel de-al doilea pentru proteste. Egalitatea numerică s-a restabilit în min. 82, când Buzea a văzut roșu în fața ochilor pentru un fault dur. Din păcate, egalitatea pe tabelă n-a mai venit, ultima șansă a Farului ducându-se odată cu balonul șutat în bară de Coconașu, în min. 88.

Așadar, Constanța pierde trei puncte și totodată din impresia bună pe care o lăsase până acum, coborând pe locul 4 în clasament, cu 7 puncte.

FC Farul: Curcă (cpt.), Nițescu (min. 75, Bolat), Buzea, Bumbac, Mansour, Ivanovici, Florea (min. 63, Coconașu), Crețu, Nicola (min. 52, Ghenciu), Butoi, Silvășan.

Celelalte rezultate ale rundei: Unirea Slobozia - Dunărea Galați 3-1, Rapid CFR Suceava - ACS Berceni 0-2, CSMS Iași - FC Clinceni 0-2, Rapid București - SC Bacău 1-0.

Meciul Sportul Studențesc - Gloria Buzău nu s-a jucat.

Etapa viitoare (sâmbătă, 28 septembrie), FC Farul va întâlni, în deplasare, pe FC Clinceni.

Comentează știrea

Rekin
23 septembrie 2013
inca un an in Liga2

Suntem obisnuiti de prea mult timp cu asfel de evolutii oscilante,era prea frumos sa fie adevarat. Sunteti niste nesimtiti fara ambitie in voi care va bateti joc de suporteri. Rusine!

ion
23 septembrie 2013
un rekin mai destept

mai rekinule ,daca erai asa supporter ai fi fost alaturi de cei care au demonstrate ptr ca echipa asta sa reziste ,tu de fapt nici nu stii cum se chinue acesti baieti sa joace ,neplatiti si in conditii grele de antrenament. esti un rekin parsiv sau mai bine zis un nimeni ,mars afara din stadion dute dupa hagi cobe

Răspuns la: inca un an in Liga2
Adăugat de : Rekin, 23 septembrie 2013
Suntem obisnuiti de prea mult timp cu asfel de evolutii oscilante,era prea frumos sa fie adevarat. Sunteti niste nesimtiti fara ambitie in voi care...
Dan
23 septembrie 2013
Pentru Ion cel prost

Nume de sluga , gandire de sluga a nedelcului ...sai aparam ca sunt oropsiti saracii fotbalisti ....ei vor dar viata se opune performantei lor.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Sport : FC Farul, cu prima șansă în fața Brăilei
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Sport : FC FARUL, VICTORIE în meciul cu SC Bacău
Pagina a fost generata in 1.5296 secunde