FC Farul a învins Viitorul Constanța, ieri, într-un amical

346
FC Farul a învins Viitorul Constanța, ieri, într-un amical - fotbalfarulviitorul-1354871214.jpg
Ieri, pe unul din terenurile de la baza sportivă a Academiei "Gheorghe Hagi" s-a jucat un meci amical între FC Farul și o selecționată a FC Viitorul Constanța, formată din jucători care au fost împrumutați la alte echipe în acest sezon.

Meciul s-a încheiat cu victoria "marinarilor", care au înscris un gol în prima rundă, prin Sorin Chițu (min. 20). (A.A.)

"A fost foarte frig! Un joc de sfârșit de sezon atât pentru noi cât și pentru adversarii noștri. A fost important efortul și să vedem de ce sunt în stare cei tinerei. Am participat două echipe distincte, două echipe diferite și au jucat muți juniori", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Începând de mâine, majoritatea jucătorilor Farului vor intra în vacanță, urmând să-și reia activitatea după sărbători, pe 14 ianuarie.

"Astăzi, le-am dat jucătorilor fișele individuale de pregătire iar mâine (n.r. - astăzi), vom efectua ultimul antrenament pe acest an. Cu cei tineri, din Constanța, s-ar putea să mai facem un antrenament în cursul săptamânii viitoare", ne-a mai spus Artimon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Decembrie 2012
Stire din Sport : FC Farul a dat afară patru jucători!
Pagina a fost generata in 0.3284 secunde