FC Farul a spart gheața: 2-0 la Buzău!

994
5
FC Farul a spart gheața: 2-0 la Buzău! - adrianpatuleaactiune33-1320594835.jpg

FC Farul a reușit, în sfârșit, să spargă gheața în meciurile disputate în deplasare, în acest sezon. "Marinarii" au învins, sâmbătă,
cu scorul de 2-0, pe Gloria Buzău, o fostă prim-divizionară, aflată însă acum pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a, Seria I.

Meciul Farului de la Buzău se anunța destul de greu. Totuși, în ciuda absențelor importante din lot, "marinarii", cu portarul Cernea în postura de căpitan, au făcut un joc foarte bun.
Încă din primul minut, constănțenii au trecut pe lângă des-chiderea scorului, combinația Pătulea - Badea fiind stopată in extremis de fundașii gazdelor. În min. 14, Cernea a intervenit salvator la "torpila" de la 25 de metri a lui Horovei, apoi Pătulea a reluat cu capul pe lângă poartă la centrarea lui Nițescu (min. 30), același Pătulea ratând o nouă ocazie în min. 34.
Conform cursului jocului, Farul a deschis scorul în min. 36, în urma unui contraatac-școală: Nițescu a fost angajat pe partea dreaptă, i-a pasat în centru lui Ivanovici, acesta l-a driblat pe portarul Sîrbu și a trimis balonul în poarta goală, 1-0, scor la pauză.
La reluare, "marinarii" au ținut ritmul, Pătulea le-a dat emoții buzoienilor la șutul din unghi (min. 68), care nu și-a atins ținta, însă inevitabilul s-a produs în min. 77: 2-0 pentru Farul, tot după un contraatac, purtat de Ivanovici și finalizat de Pătulea.
În ultimul minut, Constanța ar mai fi putut lovi o dată, însă Badea a greșit pasa decisivă.
FC Farul (antrenor, Marian Pană): Cernea, Dobre, Posteucă, Stegaru, Sascău, V. Florea (min. 63, Sandu), Ștefoi (min. 19, Nițescu), Stăncioiu, Ivanovici (min. 84, Husein), Badea, Pătulea.

Pană și Lică nu vor o iarnă "grea"
Antrenorul Marian Pană, a declarat, pentru "Cuget Liber", că are aspirații mari pentru viitor: "Este o victorie foarte importantă, care trebuie însă legată și de alte rezultate favorabile. Trebuie să fim foarte atenți în următoarele trei etape, iar dacă vom reuși să ne atingem obiectivul în aceste jocuri, putem fi chiar pe locul trei la finalul turului".
De asemenea, președintele executiv Marcel Lică ne-a declarat că își dorește o iarnă liniștită: "Sunt foarte mulțumit de joc și de rezultat, mai ales în condițiile în care au lipsit mulți titulari. Cei care au suplinit absența acestora s-au achitat foarte bine de sarcini. Privesc cu încredere către partidele din etapele viitoare, pentru a avea o iarnă liniștită".



Comentează știrea

4D
7 noiembrie 2011
Farul se afla la 6 puncte

Farul se afla la 6 puncte de ambele variante, promovare sau retrogradare! Daca etapa viitoare Farul invinge acasa pe FC Snagov, iar Poli Iasi pierde sau face egal la Sageata, atunci Farul revine pe locul 4 si poate spera chiar la promovare!

Turcu
7 noiembrie 2011
farul

...vise taica, vise......o sa promoveze faru cind o zbura porcu.....

speram
7 noiembrie 2011
speram

atat timp cat sunt sanse la promovare de ce sa nu speram ? poate din iarna vine un dinu todoran un atacant si un fundas de valoare si vedem dupa aceea...vedeti cu totii ca e o serie de kkt cu tulcea si viitorul care n`au aratat deloc ca sunt peste noi

vio-e1
7 noiembrie 2011
pentru 2

Pai... dupa minunatul referendum , sa pare ca porcul va zbura deci, mai avem sanse !!!

faristul
7 noiembrie 2011
@nr. 2

ha ha ha, Porcu o sa zboare de la C.J., Forza Farul, acum e momentul ca ekipa sa fie sprijinita!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde