FC Farul caută prima victorie după o lună de eșecuri

493
FC Farul caută prima victorie după o lună de eșecuri - fotbalfarul-1352491553.jpg
A trecut aproape o lună de la ultima victorie pe care FC Farul a reușit să o smulgă în acest sezon, pe 13 octombrie, cu Galați

(1-0). Sâmbătă, constănțenii se pregătesc de un nou meci în Liga II, în compania nou-promovatei CSM Unirea Slobozia, pe teren propriu, de la ora 11.00.

"Marinarii" suferă după eșecurile din rundele trecute care i-au aruncat până pe ultimul loc al clasamentului Seriei I și speră să redreseze parcursul echipei cu măcar o victorie în puținele etape care au mai rămas. În plus, constănțenii sunt obligați să câștige dacă nu vor să intre de pe acum în pericolul retrogradării.

Ca și în etapele anterioare, antrenorul principal al Farului, Alin Artimon, va asista la meci din poziție de suspendat, echipa fiind condusă de pe bancă de secundul Ion Barbu.

Tehnicianul grupării de la malul mării a fost audiat, zilele trecute, în cadrul Comisiei de Apel a Federației Române de Fotbal, după contestația suspendării de 9 etape și 4.500 lei amendă primită în urma incidentelor de la partida FC Farul - Dunărea Galați, din etapa a VII-a. Nu s-a luat nicio hotărâre, urmând ca, până săptămâna viitoare, Artimon să vină și cu alte dovezi care să-i consolideze poziția de nevinovat.

Iată și celelalte meciuri ale etapei: sâmbătă: Dunărea Galați - CF Brăila, Dinamo II - Chindia Târgo-viște, FC Botoșani - Sportul Studen-țesc; duminică: Delta Tulcea - CS Otopeni. Săgeata Năvodari, ACS Buftea și Rapid CFR Suceava stau.

Sportul conduce în clasamentul seriei, cu 21 puncte, iar pe locul secund se află Delta Tulcea, cu 19 p. Săgeata este pe 3, cu 18 p, iar Farul pe ultimul loc, cu 6 p.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde