FC Farul - CF Brăila, în faza a V-a a Cupei României

407
FC Farul - CF Brăila, în faza a V-a a Cupei României - fotbalfarul-1378230445.jpg

Articole de la același autor

Formația de Liga a II-a FC Farul va întâlni, miercuri (11 septembrie), pe SC CF Brăila (locul 5 în sezonul 2012-2013 al Ligii a II-a), în confruntarea fazei a V-a din Cupa României. Întâlnirea va avea loc pe stadionul "Farul", cu începere de la ora 16.30. 

"Ne așteptam să cădem cu un adversar din aceeași categorie cu noi. Este avantajos pentru noi că nu mai facem deplasare și nu vom mai acumula oboseală de pe urma unor drumuri", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Ion Răuță. 

Singurele probleme de lot pentru Răuță sunt Iulian Răvoiu (probleme la inghinali) și Ionuț Florea, accidentat la călcâi. 

În privința debutului în sezonul 2013-2014 al eșalonului secund, pe 7 septembrie, Farul pregătește autocarul pentru drumul la Buzău, unde va juca cu Gloria. Totuși, există șanse ca programul să fie schimbat, din cauza neprezentării Sportului Studențesc în faza a IV-a a Cupei României, ceea ce ar însemna excluderea echipei bucureștene din campionat și, mai departe, reprogramarea etapelor. Asta ar însemna ca Farul să preia programul Sportului, adică să joace în prima etapă cu Rapid CFR Suceava. 

"Sunt slabe șanse să se schimbe programul din campionat, doar dacă se retrage Sportul. Noi ne pregătim pentru deplasarea la Buzău", a mai precizat tehnicianul Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4771 secunde