FC Farul chiar crede că poate elimina Brașovul din Cupa României

756
1
FC Farul chiar crede că poate elimina Brașovul din Cupa României - farulsportulstudentesc7-1348596987.jpg

Articole de la același autor

FC Farul înfruntă, astăzi, de la ora 19.00, în direct pe sport.ro, pe FC Brașov, în 16-imile Cupei României. O victorie pentru constănțeni ar însemna enorm, dar este greu de crezut că vor putea da lovitura sub Tâmpa. 


"Marinarii" sunt convinși că pot încurca calculele Brașovului de a avansa în faza următoare și susțin că vor lupta din răsputeri pentru victorie. Partida va reprezenta, totodată, șansa fotbaliștilor Farului de a se afirma la un alt nivel, într-un duel cu o echipă din Liga I. 
"Întâlnim o echipă de Liga I, contra căreia plecăm cu șansa a doua. Sper să facem un joc bun, iar la finalul partidei să fim mulțumiți și de rezultat. Băieții nu sunt speriați de rezultatul brașovenilor cu Vaslui din ultimele zile, pentru că meciurile nu se aseamănă între ele. Dacă nu am crede că putem învinge, nu ne-am mai prezenta la meci. Va fi un test bun pentru echipă. Dacă nu sperăm, înseamnă că ar trebui să ne lăsăm de fotbal", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul secund al FC Farul, Ion Barbu. 
După meci, Farul va rămâne încă o seară la Predeal, iar a doua zi, va efectua un antrenament, urmând ca, pe seară, să plece înapoi la Constanța. 
Iată lotul Farului prezent la Brașov: portari - Curcă, Neagu; fundași: Băjan, Nițescu, Țabără, Stegaru, Sandu; mijlocași: I. Popa, Berti Nicola, Buzea, Săceanu, Bârlădeanu, Stavian, Ivanovici, Coteanu; atacanți: Sorin Chițu, Stoianof, Sg. Popescu. 


Iată și celelalte partide care se joacă, astăzi, în Cupă: Sportul Studențesc - Oțelul Galați (ora 16.00), SC Vaslui - FC Botoșani (ora 16.30), CS Turnu Severin - Dacia Mioveni (ora 16.30), Pandurii - FC Zagon (ora 16.30), Gaz Metan Mediaș - FC Caracal (ora 16.30), Delta Tulcea - Universitatea Cluj (ora 16.30), ACS Berceni - CFR Cluj (ora 19.00 - Digi Sport). 




Comentează știrea

nicolae t.-constanta
26 septembrie 2012
Domnule ALDEA !

Titlul,suna a bascalie!Da ,Farul crede ca ar putea incurca Brasovul!Cred ca ti-ar mai trebui niste lectii de jurnalism.Un mare gazetar de sport,e absolut echidistant.Poate ai auzit de Chirila,Urziceanu,si acum Cosasu,ce ti-ar putea fi modelTu insa nu prea ai de a face cu "fenomenul".Articole din astea fade,citeam la gazeta de perete acum 40 de ani.Hotaraste-te de vrei sa fii jurnalist,sau omul de casa al d-lui Bosanceanu.Si roaga-i si pe colegi sa inceteze in a mai lua echipa asta peste picior.Asa se vede de partea cealalta a ziarului.De aia-ti spuneam ca nu prea esti jurnalist.Mult noroc!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Sport : FC Farul, misiune imposibilă sub Tâmpa
Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Sport : Sport și voie bună, la Cupa Millenium
Pagina a fost generata in 1.3602 secunde