"Marinarii" au remizat (0-0) cu Dunărea Galați, după un meci în care au cerut trei penalty-uri

FC Farul, dezavantajată de un arbitraj scandalos

1248
FC Farul, dezavantajată de un arbitraj scandalos - c894043c7d7056661051b7b13e53fd9d.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre FC Farul și FCM Dunărea Galați, disputată sâmbătă, la Constanța, în etapa a șasea a Ligii a II-a, Seria 1, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, însă formația gazdă a fost dezavantajată de maniera de arbitraj a centralului Zoltan Erdei.

Fariștii au intrat în teren deciși să câștige trei puncte și au pus sub presiune defensiva gălățeană. În debutul primei reprize, Constanța ar fi trebuit să beneficieze de un penalty: Bogdan Rusu a centrat în careu, Florea a atins balonul cu mâna, însă arbitrul ori n-a văzut, ori s-a făcut că nu vede și jocul a continuat.
Cu două minute înainte de pauză, același Rusu a avut golul de 1-0 în vârful bocancului, dar mingea șutată de el s-a oprit în plasa laterală. La reluare, am asistat la o luptă crâncenă la mijlocul terenului, singura mare ocazie fiind contabilizată tot în contul Farului, prin Liviu Ștefan, a cărui "torpilă" de la 30 de metri, din lovitură liberă, a fost blocată de portarul Mindileac.
Finalul a fost incendiar. Constănțenii au cerut al doilea penalty la intervenția în careu a lui Căldăraru asupra lui Hurdubei, iar în prelungiri, același Florea a mai comis un henț clar în suprafața de pedeapsă, fază la care centralul Erdei a fluierat, totuși, ceva: finalul partidei!
FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiș): Zdrâncă, Scărlătescu (min. 82, Hurdubei), Vajou, L. Ștefan, Pașcovici (cpt.), Buzea, Lucan (min. 37, Abuzătoaiei), Boboc, I. Lupu, Câmpeanu, Rusu (min. 67, Ursachi).

"Părintele" s-a supărat pe Lucan
După meci, Ioan Sdrobiș a explicat motivul pentru care l-a scos din teren, încă din min. 37, pe Lucan.
"Sunt foarte supărat pe Lucan, face numai figurație. Echipamentul lui nu trebuie spălat și mă deranjează acest lucru. Cine nu pune osul la treabă nu va sta la echipă. Copiii ăștia așteaptă toți să câștige Câmpeanu de unul singur un meci, ceea ce e mai greu", a spus "Părintele".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3839 secunde