FC Farul efectuează, astăzi, prima ședință de pregătire

1412
5
FC Farul efectuează, astăzi, prima ședință de pregătire - farul-1341767627.jpg

FC Farul se află încă pe linia de orizont necunoscut a fotbalului românesc, însă cei care sunt încă alături de echipă vor să continue activitatea, în pofida actualei situații instabile a clubului constănțean.
"Luni (n.r. - astăzi), o să fie prima ședință de pregătire, unde vom stabili ce vom face pe viitor. Voi continua cu drag și spor la FC Farul și sper să fie de bun augur. În campionatul care urmează, aș dori să ajung cu Farul pe prima scenă a fotbalului românesc. Desigur, sper să vină mulți jucători noi, cu care să putem realiza acest țel. Sâmbătă, vom avea un trial, unde vom stabili cine rămâne și cine vine, dar depinde și de bugetul clubului", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

"Nu s-a stabilit și nu s-a schimbat mai nimic la club, deocamdată. Au fost câteva semnale din partea Consiliului Județean, sper ca echipa să fie preluată de CJC. Altfel, va fi greu pentru finanțatorul Giani Nedelcu să se descurce singur", a mai spus Ion Barbu.

Comentează știrea

suporter FC Farul
9 iulie 2012
Multumim Cuget Liber

Vedeti ca nu a fost asa de greu sa scrieti articole despre FC Farul :) Va multumim pentru articol si asteptam mai multe informatii si in zilele urmatoare

Misha92
9 iulie 2012
Asta e articol???

spuneti ce plm fac spurcatii astia de la CJC? de ce nu renunta Bosanceanu la 1 mil de Euro daca iubeste asa mult Farul? cine vine la reunire? cine pleaca ? dc jucatorii ca Buzea care joaca cu sufletul la Farul sunt trimisi la alte echipe iar aici vor sosi alte "plombe moca" fara caracter si fara interes in ceea ce priveste soarta echipei? ce se intampla cu Ivanovici si Patulea ? asta ar fi un articol interesant nu 2-3 vorbe de la Barbone care e legat de maini si de picioare.... Interesele financiare marca S.M. au ajuns sa starpeasca imaginea de "ziarul de casa al FARULUI" pe care Cugetul o avea in urma cu cativa ani... NU NE INTERESEAZA YACHTING-ul sau Karatele sau luptele cu muste... scrieti de FARUL...FACETI CEVA PENTRU CLUBUL ASTA DACA VA PASA DE EL..

un Farist adevarat
9 iulie 2012
de ce nu vin finantatori la Farul?

Avem nevoie de un club puternic, asa cum au marile porturi maritime ale lumii: Rotterdam (Feyenord), Liverpool, Barcelona, Valencia, Lisabona, Porto, Istanbul, Pireu etc. Constanta este cel mai mare port la Marea Neagra si un potential economic urias. Cu toate acestea, Farul, echipa fanion de fotbal a Constantei, se zbate in mediocritate! Putem fi de o suta de ori campioni la handbal ca nu echivaleaza cu o promovare a Farului in Liga I. De ce nimeni nu iubeste FC Farul? Ce fel de suporteri a avut sau are Farul? Numai tradatori, care tin doar cu steaua oierilor? Rusine! Hai Farul Constanta! Orice-ar fi noi mereu te vom iubi! Moe steaua! Moe viitura!

suporter FC Farul
9 iulie 2012
sursa Observator Constanta

Marian Diaconescu si Marcel Lica au ramas sa supervizeze financiar echipa, pana cand vin noii investitori pana in iarna Bugetul este unul auster de evitare a retrogradarii in Liga 3 Declaratia celor de la FC Farul:"Obiectivul nostru este evitarea desfiintarii chiar cu pretul retrogradarii in Liga 3" Jucatorii care au ramas si vor veni la FC Farul vor trebui sa accepte salarii de criza Singurul tranfer pentru FC Farul la ora actuala: Decebal Gheara fundas Sageata Navodari Cam atat pentru acuma, asteptam informatii si de la Cuget Liber :)

suporter FC Farul
9 iulie 2012
stiu regulamentul

Nu am voie sa preiau de la alte ziare concurente Cuget Liber, dar imi pasa de FC Farul si vreau sa stiu toate noutatile despre acest club. Restul informatiilor legate de viitorii investititori, cat si solutia conflictului legat de datoria de 1 000 000 de euro a domnului Giani Nedelcu fata de domnul Gheorghe Bosanceanu, ne puteti lamuri dumneavoastra in zilele urmatoare :) Va multumim pentru atentie :)

Răspuns la: sursa Observator Constanta
Adăugat de : suporter FC Farul, 9 iulie 2012
Marian Diaconescu si Marcel Lica au ramas sa supervizeze financiar echipa, pana cand vin noii investitori pana in iarna Bugetul este unul auster...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6863 secunde