FC Farul, exclusă de la "Trofeul Speranței"

558
1
FC Farul s-a făcut de râs la competiția rezervată jucătorilor născuți în anul 1998. Deși pe teren reușise să se claseze pe primul loc în Grupa A, FC Farul a pierdut toate partidele de la Trofeul Speranței, cu 0-3, din cauza nerespectării cerințelor de vârstă.

Cealaltă echipă constănțeană prezentă în competiție, Academia Hagi, a încheiat faza grupelor cu trei victorii din tot atâtea partide. După 8-0 cu Salina Ocna Șugatag și 4-0 cu Steaua Dunării Galați, jucătorii pregătiți de Marius Codescu au bifat o nouă victorie în ultima etapă a grupelor, 3-0, ieri, cu Școala de Fotbal "Constantin Dumitru".

În urma meciurilor jucate ieri, s-au stabilit și echipele calificate în semifinale, precum și cele ce vor evolua în continuare în turneul locurilor 5-8. 

Comentează știrea

MELENCO IONEL
12 aprilie 2012
Pentru corectitudinea informatiilor

Vreau sa stiti ca de la inceput organizatorii si celelalte chipe au fost de acord ca Farul sa joace si cu 2 copii nascuti 1997. Au jucat si 4 copii nascuti 1999 de la grupa domnului Antonescu. Noi nu am vrut sa pacalim pe nimeni. Am cerut acordul organizatorilor si am acceptat sa pierdem meciurile cu 3-0, in cazul in care erau contestatii. Se cunostea aceasta situatie inainte de a incepe competitia. Am vrut doar sa jucam, sa le dam posibilitatea copiilor sa aibe parte de 5 meciuri puternice. Multumim pentru invitatie clubului organizator si am dori inainte de a mai publica vreo stire sa va informati din mai multe surse.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Aprilie 2012
Stire din Sport : Luptătorii "Iron-man"
Pagina a fost generata in 1.3978 secunde