FC Farul, împins să plece din Constanța

1146
FC Farul, împins să plece din Constanța - a5729a040b53178f67fdd6d227e12426.jpg
Lipsa sprijinului din partea autorităților locale i-ar putea aduce pe patronii Farului în situația extremă de a muta echipa din Constanța, ca unică soluție pentru a o ține în viață.

De ieri, de la prânz, apa rece curge din nou la robinetele Farului, însă apele tot nu s-au liniștit la club, putându-se ajunge și la mutarea echipei din Constanța!
Președintele grupării, Relu Damian, a dezvăluit că reluarea furnizării apei a fost condiționată de semnarea unui protocol cu RAJA, pe care Farul a fost nevoită să-l accepte, întrucât "altfel riscam să nu putem organiza jocul cu Gloria Buzău".
Protocolul i-a fost impus Farului ieri, după ce, cu o zi înainte, miercuri, oficialii clubului discutaseră cu reprezentanții Consiliului Județean pe tema unei colaborări, președintele Damian arătându-se convins, în urma discuțiilor, că lucrurile vor intra într-o "așa-zisă normalitate".
A doua zi, ieri, surpriză însă. "A apărut protocolul cu RAJA, de care nu se vorbise nimic miercuri, discutasem alte subiecte. Până pe 10 noiembrie trebuie să achităm minimum 30 la sută din datoria anterioară, istorică. Problema cu debranșarea și rebranșarea e o adevărată nebuloasă, însă nu am avut ce face și am acceptat protocolul, pentru a putea oferi jucătorilor condiții de pregătire, iar Constanței fotbal. Semnarea acestui act e o dovadă că patronatul Farului și toți cei din club doresc ca lucrurile să meargă spre bine", a arătat Damian.
După ce a acceptat condițiile autorităților locale din acest protocol, Farul așteaptă acum ca și administrația constănțeană să se țină de cuvânt în privința celor discutate joi și să ajute clubul, care, în condițiile în care nu va putea ființa la Constanța, nu ar avea încotro și ar putea părăsi orașul.
"Orice e posibil, inclusiv ca Farul să se mute din Constanța, chiar dacă aceasta e o variantă nedorită", a mai spus Damian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Octombrie 2010
Stire din Sport : Cine este omul de care se teme Farul?
Pagina a fost generata in 0.3964 secunde