FC Farul merge la Giurgiu după trei puncte

598
1
FC Farul merge la Giurgiu după trei puncte - farulviitorul21-1333481145.jpg

FC Farul joacă astăzi,  de la ora 17.00, meciul contând pentru etapa a XIX-a din Liga a II-a la fotbal, în deplasare, la Giurgiu, în compania formației Astra II.

Fotbaliștii de la FC Farul au un moral bun după victoria cu CS Otopeni, din runda precedentă, și sunt convinși că pot continua seria rezultatelor bune din debutul returului.
Mijlocașul Petre Ivanovici a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este convins că echipa sa va câștiga și meciul de la Giurgiu, dând chiar un pronostic în acest sens.
"Sper din tot sufletul să marchez și mâine (n.r. - azi) și să ajut echipa să câștige. Important este ca Farul să câștige, nu cine și câte goluri înscrie. În tur, am marcat două goluri și am adus cele trei puncte, acum sper să o facă altcineva dacă eu nu voi putea. Îmi doresc foarte mult să câștigăm acest meci, să promovăm și să joc în Liga I pentru Farul. Un rezultat de 2-1 ar fi perfect pentru noi, pentru a ne continua liniștiți drumul spre Liga I", a declarat Ivanovici.
Iată care sunt și celelalte partide ale etapei a XIX-a din Liga a II-a: Callatis Mangalia - CF Brăila, FC Viitorul - Delta Tulcea, FC Botoșani - Dunărea Galați, CS Otopeni - Dinamo II București, FCM Bacău - Gloria Buzău, CSMS Iași - FC Snagov, Victoria Brănești - Săgeata Năvodari.



Comentează știrea

oane
4 aprilie 2012
televizat

Este televizat meciul ?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Astra II – FC Farul, 2-2
Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Astra II – FC Farul, 2-0
Pagina a fost generata in 0.5267 secunde